Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 06, 2025, 16:56:43 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 41
  Print  
Author Topic: Стари дъФчащи бонбонки - тема за изтъркани въпроси  (Read 269833 times)
0 Members and 11 Guests are viewing this topic.
Левски
Sr. Member

« Reply #315 on: November 28, 2012, 21:16:53 PM »

Левскиии,да те улесня да не ровиш из нета,ето ти го Буян,сега обясни кое го прави мелез smile

ето син на Буян-Касе

Прилича ли Касе на Буян,или невиждаш прилика

данди ти си от хората които уважавам за труда които полагат,буян мога из дати тиго покжа
Левски
Sr. Member

« Reply #316 on: November 28, 2012, 21:35:42 PM »

Последен трети коментар от мен за Вас Левски, честито не успяхте да докажета и единица от твърденията си, изцяло олицторявате, за мое съжаление често срещан типаж във форумното общуване, който на безпочвена база прави гръмки заключения. Поздрави, бъдете здрав, все някога ще дойдат минутите слава за Вас, но днес, определено, не е техиния ден!

момчета не търся слава аз това което говоря стоя зад думите си ,или само имам смелоста да кажа истини буян ,мечо каската на попов и мечо вик са една порода, мелези     
Ariman
Hero Member

« Reply #317 on: November 28, 2012, 21:41:40 PM »

Последен трети коментар от мен за Вас Левски, честито не успяхте да докажета и единица от твърденията си, изцяло олицторявате, за мое съжаление често срещан типаж във форумното общуване, който на безпочвена база прави гръмки заключения. Поздрави, бъдете здрав, все някога ще дойдат минутите слава за Вас, но днес, определено, не е техиния ден!

аримане ползваш едно уникално име таман си помислих че си в час ти започ на да говориш глупости трябва да си много сляп дане видиш някои кучета от каква порода са

Така е, уникалността на името идва от персийската митология, където Ариман(още Ахриман) е бог, глава на силите на злото, тъмнината и смъртта. Това означава да съм в час с нещата и явно съм, а това че Драганов навремето имаше куче с такова име е отделен въпрос.
Кое е по - добре според Вас, Левски, да виждам типичността в поколенията на една линия и техните родословия или да се придържам към мистификацията около кучетата на Драганов и сляпо да вярвам на това, което ми бъде подадено като информация. Твърде много го величаете този човек ми се струва, приноса му е безспорен, но и той е смъртен!
И като споменахте името Ариман, и тъй като сам се определихте, че сте от "старите горани" я вземете издействайте една снимка на адаша ми, да ни го покажете.
И за протокола, ако бяхте доказали с нещо( било то снимка на скачка, личното Ви присъствие или каквото и да било друго неопровержимо доказателство) че прословутият Буян е мелез, тогава може да ми кажете че говоря глупости, след като не успяхте да докажете с нищо твърдението си, не си позволявайте лукса да ми обяснявате какво говоря.Разбрахте ли ме добре?
« Last Edit: November 28, 2012, 21:43:40 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
Левски
Sr. Member

« Reply #318 on: November 28, 2012, 22:04:07 PM »

и междо другото когато ходехме да преставяхме бългрската порда кучета,повечето от вас ви нямаше, тогва бяха поканени и седевчеви да покажат линия а също и стевчо и много други  но само при гораните имше племенна книга и се съобразявахме са стандарта което не ставаше се бракуваше, а не променяхме стандарта за всяко куче което не се вписва в него
Левски
Sr. Member

« Reply #319 on: November 28, 2012, 22:23:12 PM »

аримане ползваш едно уникално име таман си помислих че си в час ти започ на да говориш глупости трябва да си много сляп дане видиш някои кучета от каква порода са

Така е, уникалността на името идва от персийската митология, където Ариман(още Ахриман) е бог, глава на силите на злото, тъмнината и смъртта. Това означава да съм в час с нещата и явно съм, а това че Драганов навремето имаше куче с такова име е отделен въпрос.
Кое е по - добре според Вас, Левски, да виждам типичността в поколенията на една линия и техните родословия или да се придържам към мистификацията около кучетата на Драганов и сляпо да вярвам на това, което ми бъде подадено като информация. Твърде много го величаете този човек ми се струва, приноса му е безспорен, но и той е смъртен!
И като споменахте името Ариман, и тъй като сам се определихте, че сте от "старите горани" я вземете издействайте една снимка на адаша ми, да ни го покажете.
И за протокола, ако бяхте доказали с нещо( било то снимка на скачка, личното Ви присъствие или каквото и да било друго неопровержимо доказателство) че прословутият Буян е мелез, тогава може да ми кажете че говоря глупости, след като не успяхте да докажете с нищо твърдението си, не си позволявайте лукса да ми обяснявате какво говоря.Разбрахте ли ме добре?

аримане аз имам снимки  на адашати ще ги дам на вано да ги сканира и да ги качи,толко много фотаджии имаше а нямате една негова снимка,но когато тои беше жив вас ви нямаше да не говория за по хубавите  ингус и черния
dandi
Hero Member

« Reply #320 on: November 28, 2012, 22:39:02 PM »

данди ти си от хората които уважавам за труда които полагат,буян мога из дати тиго покжа
Благодаря!Буян ти да ми го покажеш?Ами написах ти ,че съм го виждала на живо,едва ли на снимка ще го видя по добре.Дори много майсторски щеше да ме ухапе lol
А теб те питах ти виждал ли си го на живо,и ако е така колко беше едър?А колко "облечен"?
Интересно ми е как искате да ви се отговаря,а вие подминавате въпросите,що ли?
Левски
Sr. Member

« Reply #321 on: November 29, 2012, 04:05:18 AM »

данди буян сам го виждал много пъти на живо имам го и на видео от един гергиовден ,по снимки само саго виждали няки хора които ревнаха даго защитават confused
Левски
Sr. Member

« Reply #322 on: November 29, 2012, 04:47:38 AM »

сас какво си приличат кучетата на миро,огнян ,росен,краси и много други с например буян, според мене по по нищо вижте кучета които не харесваме всички на пример авчарките от монтана и сложете въпрсното куче там да ли няма да са си лика прилика ,за по младите фенове на китан които неса го виждали на живо ,да кажа че на една изложба в перник един човек доста ясно заяви че има проблем в китан а тои мого добре познава бащата магер, това е шипката от перник  naughty
skolev
Sr. Member

« Reply #323 on: November 29, 2012, 07:02:12 AM »

BAN, BAN, BAN ....tova triabva da e logichnia krai na tezi polutzii.... Wink
петко
Hero Member

« Reply #324 on: November 29, 2012, 07:28:47 AM »

левски немога да те разбера нещо закво се бориш ,от една страна нямаш нищо общо с макк от друга едва ли не революция искаш да правиш ,досега си мислех че само искаш да образоваш "народа" и им покажеш какво е 'вашето"развъждане(нали още от едно време си с драганов) какво общо имаш ти със тези де си ги изредил ,доколкото разбирам си нагъсто с драганов(е не баш щото явно има таини от теб)със всичките му там линии правилно развъдени кучета възгледи за породата ,закво са ти тия дето по един или друг начин са се съгласили с политиката на макк включително и породноста на кучетата ?И друго каракитан е устоял на времето ,някои от тези де ги посочваш са сравнително "млади" в асоциацията по млади и от буян и по стари от слуновете за него когато са идвали те са били разочаровани от някои друг и очаровани от макк Ако си решил да разделяш и владееш барем стани член та после си направи поредната отцепническа организация за чисти кучеета

rex
Hero Member

« Reply #325 on: November 29, 2012, 07:30:05 AM »

сас какво си приличат кучетата на миро,огнян ,росен,краси и много други с например буян, според мене по по нищо вижте кучета които не харесваме всички на пример авчарките от монтана и сложете въпрсното куче там да ли няма да са си лика прилика ,за по младите фенове на китан които неса го виждали на живо ,да кажа че на една изложба в перник един човек доста ясно заяви че има проблем в китан а тои мого добре познава бащата магер, това е шипката от перник  naughty
Човек, никой не оспорва факта, че си по-запознат някои кучета в сравнение с част от както ти нарече по-младите участници във форума. И че явно си съвременник и зрително познаваш въпросните животни. Това не виждам някой да го оспорва.
Ама иначе казваш нещо с половин уста и си до там. Данди няколко пъти те помоли - като си казал "А", кажи и "Б". Хайде, опиши какъв е конкретния проблем с Китан, а от там и в Буян - къде са мелезите, има ли някой тяхна снимка, някой бил ли е свидетел на тези междупородни карашици? Стига с тия работи "на една изложба един човек" . Така и не разказа своята версия - защо мислиш така. Дори и не направи един коментар на кучетата чисто фенотипно...
Твоята работа е малко като да си на 8 ракии на 8-я етаж - хем вътрешно усещаш, че можеш да литнеш, хем не си много убеден как ще се приземиш.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
vano
Guest
« Reply #326 on: November 29, 2012, 12:23:47 PM »

Не се карайте че овчарките няма да вземат от вашите кучета, да им охраняват стадата Smiley Smiley Wink

петко
Hero Member

« Reply #327 on: November 29, 2012, 15:20:50 PM »

clap ,добро попадение вано ,аиде всички чорбаджий да извадят по един такъв плакат и на кошарата да се радват на колежката чобаните ,че като им давате тези от макк  lol,ко да гледат овце и кучета по цял ден и после в одаята пак
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #328 on: November 29, 2012, 15:37:35 PM »

Левски или Сашо (мисля че се запознахме на Железница), отново заставам зад думите си че чрез постовете си целиш само интрига! Не си прав за различото мнение - Винаги съм приемал различното мнение, но не и когато идята е "дъхнеща", да не кажа воняща! Защо мисля че целиш интригата? Веднага отговарям. Най-напред твърдеше съвсем категорично че Драганов не е заплождал при Седефчеви, в частност на Китан. Видя се че абсолютно не е така. Първи балон целящ интрига, уви спука се! След това правиш бегъл опит да скараш хората в МАКК които развъждат различни линии, чрез намесване на някакви горани, и някакви страхове които май са само в твоята глава!? Също измислен ход който беше недобре замаскиран и трезво мислещи хора няма как да се вържат! И вече явно обезверен от неуспелите си опити да сееш семето на раздора, най-накрая стигнахме до болката ти - Буян. Това вече е толкова изтъркано, че вече няма накъде - пак закъсня с интрижката пич! Ами като не ти допада определен тип кучета недей ги дамгосвай веднага с прозвището мелез, че при това откровен, ама тук целта е друга - да се плюе и мърси! Без факти, без мисъл дори - просто плюнки и това е! Срамно е пич! Срамно е за теб, защото уж разбираш от кучета (поне като пишеш такова впечатление правиш)! Обаче да пишеш под снимка на Касе и на Кана репликата за буретата, си е чиста проба долна подигравка! Та за това стоя зад думите си че се опитваш да интригантстваш, не за благото на породата, а в името на раздора и на това да се изпокарат хората в МАКК, обединени от идеята да съхранят малкото чистопородни кучета! Уви, не успяваш!
Левски
Sr. Member

« Reply #329 on: November 29, 2012, 16:34:14 PM »

д-р вучков не целя никаква интрига пак ти повтарям , а драганов е им давал някои кучки да работят но това незначи че тои лично е пускал тара на китан е аз имах куче от гарант което ама изобщо намаше общо с разни китани тази лъжа не е ли интрига ,икак така гарнта не даде едно куче което поне малко да прилача на китан confused
Pages: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 41
  Print  

Jump to: