Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 06, 2025, 13:45:27 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41
  Print  
Author Topic: Стари дъФчащи бонбонки - тема за изтъркани въпроси  (Read 269787 times)
0 Members and 7 Guests are viewing this topic.
rex
Hero Member

« Reply #285 on: November 28, 2012, 18:29:39 PM »

Уефски, въобще не вкара интрига, хич. Първо твърдеше, че драганова кучка не е водена за разплод на Китан, човека като показа снимка - ама не били зацепени. Ами ти твърдиш тези неща бе пич - ми извади ти видеозапис на целия престой на кучката при мъжкаря, докажи че само са си мирисали пръстите. После обяви, че много спрягали името Драганово - ами случайно ти да почна да говориш за горани, дървани и поляни?
От там нататък го изби на липси, на Буяни и т.н. На всичкото отгоре почна да се цепиш и за Алекс, дето момчето хал-хабер си няма сигурно от тая дискусия. Накрая прати хората на ДНК - анализ, за работи, които ти твърдиш ?! За какви пет лева говориш ти?
В крайна сметка за явни мелези можеш да говориш или когато имаш  доказателства, или когато виждаш някакви несравними разминавания между стандарт и конкретно куче.
ПП Само сега не ми излизай с номера те хората знаят, който е виждал ще прозре и т.н. булшитчета. Хващай една снимка на Буян и почвай да обясняваш що е пълен мелез. Или вади доказателствата съответно. Щото другото пак ще е евтина интрига. Ако пък си убеден в правотата си, явно няма да ти е проблем да си докажеш тезата.
ПП Като си тръгнал за да обясняваш за "човечеца Алекс", първо се научи как се пише "аватар".

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Александър Христов
Hero Member

« Reply #286 on: November 28, 2012, 18:31:34 PM »

явно много хора изпитват панически страх ,да да неби случаино да не трагнат гораните вижте колко пъти споменахте човек които се одръпна от тази помия  изкоментирах кучета Заради които се налага промяна на стандарта щото примерно нямат достатачно зъби в устата и откроени мелези като буян, номад него коментираи човечец като алекс които няма собствено куче което да си сложи на аватра
Някои хора си плуват в собствен сос, и толкова са се улисали да се пличкат, че хич и не усещат че соса се е вкиснал!   lol Nomad аз не бих се хабил!  Истината винаги излиза наяве! cheers

Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Левски
Sr. Member

« Reply #287 on: November 28, 2012, 18:46:20 PM »

примерно нямат достатачно зъби в устата и откроени мелези като буян
Ти виждал ли си им какво имат в устата или някой ти каза?
Кое прави Буян откроен мелез?Айде като си почнал поне карай докрай поне.

еми което и мечо вик теса от една порода

Ariman
Hero Member

« Reply #288 on: November 28, 2012, 18:56:26 PM »

Нали разбирате, Левски, че не е достатъчно това, че това което правите в момента си е дребна история. Доказателство за твърдението имате ли, защото иначе всеки си говори каквото иска и то на изуст. Ето аз ще Ви споделя, че не сте прав - при Мечо ВИК имаме кавказка, а тук при Буян червен английски кокер шпаньол за баща.
И като оставим шегата настрана - убедете ме, докажете, с каквото и да било, че сте прав, накарайте ме да повярвам на думите Ви!? Иначе ще си вярвам на моите за кокера.
« Last Edit: November 28, 2012, 18:57:25 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
Левски
Sr. Member

« Reply #289 on: November 28, 2012, 18:58:19 PM »

абе рекс има много хора които знаят мелезите ,и много сме ви били нищо лично но мразия  червени прасета
dandi
Hero Member

« Reply #290 on: November 28, 2012, 19:04:45 PM »

Мечо Вик и Буян :clap:Браво Левски,ама те верно мноооого си приличат.
Хората...хората,изкажи свое мнение,защото от това което хората "знаят" и ти казват за смях стана май.
Александър Христов
Hero Member

« Reply #291 on: November 28, 2012, 19:10:26 PM »

Добре бе, защо само злословиш бе Уевски? Давай констуктивно, кажи, защо е мелез Буян?? Не е лошо и да го докажеш, снимки, актове за съешаване и т.н.т.! Да плюеш, всички разбрахме че ти се отдава!

Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
rex
Hero Member

« Reply #292 on: November 28, 2012, 19:16:30 PM »

Дамм, спортната ти култура няма как да е различна от общата ти такава, тоест липсва в същата степен.
Защо ли предположих по-горе, че ще свиеш в първия сокак с "хората знаят" или друг подобен финт. Явно няма да кажеш нищо по-различно от многото преди тебе ...

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Zahari
Hero Member

« Reply #293 on: November 28, 2012, 19:19:42 PM »

За Г-н впечатление и за всички неразбрали, пояснявам още веднъж случея за въпросната кучка.
Р-к Мировяне,тоест Цецо Доктора беше дал кучка взета от р-к Вулкан на негов приател в с.Столник да му пази голям не добре заграден имот,с уговорка като се разгони кучката да му се обади веднага за да я заплоди на кучето Шериф.
Бяхме заедно когато момчето от с. Столник се обади и каза на Цецо че кучката е разгонена.
Натоварихме Шериф в колата и отидохме на място,кучката деиствително беше разгонена кучето я закачи,след това я затворихме в помещение дето по никакъв начин друго куче неможеше да влезе.
След известно време при един разговор с момчето от с.Столник разбрахме че преди да закараме Шериф тои видял как улично куче избягало от двора,защо не ни каза тогава веднага незнам.
След като е родила кучката Цецо Доктора какво,на кого и как е давал можете да го питате него.
Та в този ред на мисли Г-н впечатление,и още повече че в Нови Хан си слушал внимателно разгорещеното ми обяснение какво разбра, че аз съм виновен,може би след като си слушал внимателно.
Левски
Sr. Member

« Reply #294 on: November 28, 2012, 19:25:06 PM »

ще сапоставя някои кучета които харсвам хари ,рангел атила  арес сас  буян а каква
порода ебуян
dandi
Hero Member

« Reply #295 on: November 28, 2012, 19:29:03 PM »

Левскиии,да те улесня да не ровиш из нета,ето ти го Буян,сега обясни кое го прави мелез smile

ето син на Буян-Касе

Прилича ли Касе на Буян,или невиждаш прилика
dandi
Hero Member

« Reply #296 on: November 28, 2012, 19:30:49 PM »

ще сапоставя някои кучета които харсвам хари ,рангел атила  арес сас  буян а каква
порода ебуян
Това че ти не харесваш Буян си е абсолютно твое право,но това не го прави мелез!
Ariman
Hero Member

« Reply #297 on: November 28, 2012, 19:32:39 PM »

Левски, продължавате да не успявате да ме убедите, ама въобще! Усещате ли, че сте привлякъл вниманието на твърде много и умни хора, и просто на всички нас ни губите времето. Когато твърдите нещо толкова сериозно, е необходимо да имате достатъчен набор от неопровержими доказателства. Видно е, че нямате такива, защо вече не спрете? Това са твърде стари песни,които пеете - до сега никой не ги е изпял до края!

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
dandi
Hero Member

« Reply #298 on: November 28, 2012, 19:39:16 PM »

Пак Касе,за мен едно прекрасно куче,видях и Буян и Касе на живо.Левски ти виждал ли си Буян(не на снимка)
Александър Христов
Hero Member

« Reply #299 on: November 28, 2012, 19:41:02 PM »

Сега ще свие платната и след месец сме забравили за него! Защото едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!  cheers

Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41
  Print  

Jump to: