KaraKitan
|
|
« Reply #240 on: November 26, 2012, 22:13:11 PM » |
|
"Левски", радвам се, че упорито продължаваш да демонстрираш висшето си експертно ниво в материята. Всъщност си е откровенна липса на такова. Хайде пиши, нали си от "старите" кучкари, дето знаят всичко. Дори и това дето незнаят. Питай, не само шипки, ама и трънки и глогинки. Абе да ви имам и "информацията" и "информаторите". Кошаревски свидетели. Осъзнаваш ли, че дрънканиците ти дори не заслужават да се хаби енергия за клавиатурата камо ли нещо повече. госпдин експерта що спря даси вкарваш кучета та на софииската изложба, аз за буян има доста копия от касетки от един гергиовден Днес да не е 1 април бре Левски? Я пак пробвай, ама преди това поогледай галериите от софийските изложби. Абе кога дойде на изложба на МАКК кога взе наставления да даваш. Та казваш Митко не е пускал кучки на Китан, а? Ще трябва да ти се е клел в най свидното, щом толкова му вярваш. п.п. Със сигурност нямаш повече записи на Буян от мен. Пък аз имам и други интересни неща за едни други кученца.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #241 on: November 26, 2012, 22:21:18 PM » |
|
"Левски", радвам се, че упорито продължаваш да демонстрираш висшето си експертно ниво в материята. Всъщност си е откровенна липса на такова. Хайде пиши, нали си от "старите" кучкари, дето знаят всичко. Дори и това дето незнаят. Питай, не само шипки, ама и трънки и глогинки. Абе да ви имам и "информацията" и "информаторите". Кошаревски свидетели. Осъзнаваш ли, че дрънканиците ти дори не заслужават да се хаби енергия за клавиатурата камо ли нещо повече. госпдин експерта що спря даси вкарваш кучета та на софииската изложба, аз за буян има доста копия от касетки от един гергиовден е сас сигурнос намам повече записи на буян од тебе,пак не ми трябват ,кажи кучката като си толко честен и кое куче е от китанДнес да не е 1 април бре Левски? Я пак пробвай, ама преди това поогледай галериите от софийските изложби. Абе кога дойде на изложба на МАКК кога взе наставления да даваш. Та казваш Митко не е пускал кучки на Китан, а? Ще трябва да ти се е клел в най свидното, щом толкова му вярваш. п.п. Със сигурност нямаш повече записи на Буян от мен. Пък аз имам и други интересни неща за едни други кученца. ADMIN: Потребител "Левски" за N-ти пореден път пишете коментар в чужд пост. Напомням отново, че коментар се пише под поста който цитирате! Не е трудно. Дори е елементарно. Малките деца се справят сами, значи и вие можете. Просто малко се понапънете. Едно усилие на мисълта в повече и ще успеете. Също така не е нужно да давате такива големи паузи между отделни пасажи. Това е неудобно за потребителите на форума.
|
|
« Last Edit: November 26, 2012, 22:31:54 PM by KaraKitan »
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #242 on: November 26, 2012, 22:36:52 PM » |
|
еми оправиго с копа сам зле
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
|
« Reply #243 on: November 27, 2012, 21:06:32 PM » |
|
Съжалявам за въпроса но кой му е дядо. В смисъл никога не съм се интересувал от това куче и не зная как е назад.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #244 on: November 27, 2012, 21:06:56 PM » |
|
"Левски", открих една сватбарска поздравителна картичка за теб от 90-те години на миналия век. Поовехтяла е вече, но така е с историческите артефакти. Впрочем на гърба на картичката има посвещение: "С поздрав за всички пострадали от амнезия. Да ви припомним за щастливите мигове на една млада булка". подпис: Китан и Тара
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Zahari
|
|
« Reply #245 on: November 27, 2012, 21:12:35 PM » |
|
Лелиииииии........., тия стари ,,Горанци,, каква каша забъркаха!!!,се питам дали сега Митко няма да ги напляска по дупетата.
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
|
« Reply #246 on: November 27, 2012, 21:15:26 PM » |
|
захари и аз тва си мислех каракитан на китан колко му беше дълъг косъма ако си го мерил (на опашката няма как да го измериш )ама туи де му се вее на холката ми се вижда бая и къде се мери по стандарт косъм ако има значение или просто наи дългия косъм се смята
|
|
« Last Edit: November 27, 2012, 21:17:21 PM by петко »
|
|
|
|
|
Zahari
|
|
« Reply #247 on: November 27, 2012, 21:23:15 PM » |
|
В този си ред на мисли, си мисля да не се окаже че Митко е заплождал и на Шаро Пепеляновиа дали някои знае, дето толко се говори че е мелез.
|
|
« Last Edit: November 27, 2012, 21:29:08 PM by Zahari »
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #248 on: November 27, 2012, 21:25:58 PM » |
|
Аз му се чудя пък на Каракитан,що постоянно не ги "шляпка по дупетата" пък тези дето постоянно бълват врели-некипели(да не казвам помия).Едно знам със сигурност,всичко дето муе минало на Каракитан през главата го има документирано,навярно е подозирал какъв е заобокилящия го свят и какво ще се случи един ден.Макар че познавайки го се съмнявам това да му е била целта,но както и да е.Ама то няма как да не се плюят Седефчевите кучета,просто няма как. :lol:Ами вижте им животните на тея момчета бре-Седефчевите,вижте им овцете,вижте им козите,вижте им и конете.Не е трудно човек да се досети какви са им и кучетата.(Става въпрос за мислещи хора де).
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #249 on: November 27, 2012, 21:41:32 PM » |
|
захари и аз тва си мислех каракитан на китан колко му беше дълъг косъма ако си го мерил (на опашката няма как да го измериш )ама туи де му се вее на холката ми се вижда бая и къде се мери по стандарт косъм ако има значение или просто наи дългия косъм се смята Мерил съм го естествено. На холката 20см. На крупата 23см. На опашката/чуканчето/ 19см. Ако забелязваш най-дългия косъм е при крупата. Това е характерно за Китан и потомци. При болшинството други кучета най-дългия косъм по трупа се намира в зоната на холката. Изключвам от калкулацията косъма на опашката и гащите, които дори и при по-голо куче са по-силно изявени. Аз за себе си измервам косъма на минимум 10 точки. Иначе дължината обикновено се мери по косъма на холката.
|
|
« Last Edit: November 27, 2012, 21:49:04 PM by KaraKitan »
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #250 on: November 27, 2012, 21:48:22 PM » |
|
Дънди, ако съм си представял, че ще настанат времена в които разни дето не съм им виждал очите ще разказват от първо лице тотални измишльотини, за кой ли не, щях да снимам още много неща и то доста подробно. Ама и наличния архив върши работа. При това сега имам подръка само малка част от него. Доста кадри из лентите не съм ги вадил още на хартия. Отделно камари снимки още не са сканирани, че да се показват. Ама за всичко ще си му дойде времето.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #251 on: November 27, 2012, 21:52:42 PM » |
|
"Левски", открих една сватбарска поздравителна картичка за теб от 90-те години на миналия век. Поовехтяла е вече, но така е с историческите артефакти. Впрочем на гърба на картичката има посвещение: "С поздрав за всички пострадали от амнезия. Да ви припомним за щастливите мигове на една млада булка". подпис: Китан и Тара А има ли резултат от тази връзка?
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
Zahari
|
|
« Reply #252 on: November 27, 2012, 21:59:28 PM » |
|
Резолтата е 1-0 за МАКК
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
|
« Reply #253 on: November 27, 2012, 22:02:15 PM » |
|
Хм, интересно, де го тая вечер, иначе толкова активния в последните дни човечец, дето има наглостта да си служи с името на Апостола?!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
МУРГАШ
|
|
« Reply #254 on: November 27, 2012, 22:45:00 PM » |
|
Тая снимка нищо не доказва,всеки може да си напише на нея каквото си поиска,даже не са и заклещени кучетата,някакво куче което не се вижда души друго,кво доказателство е това, кажи Каракитане кое куче според теб е от такава връзка и да се направи днк тест,нали има от къде да се вземе материал,това е най правилния начин!
|
|
|
|
|
|
|
|