Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 06, 2025, 09:29:43 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 41
  Print  
Author Topic: Стари дъФчащи бонбонки - тема за изтъркани въпроси  (Read 269653 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
Левски
Sr. Member

« Reply #225 on: November 25, 2012, 16:39:55 PM »

Аз пък мисля че тези кучета са от Драганов

ти не можеш да мислиш
Щом аз не мога да мисля тогава помисли ти вместо мен.Драганов не е ли заплождал негова кучка на Китан

коя ченемога да се сетя , а бе ти дорели си, кажими кое куче на драганов е от китанчо
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #226 on: November 25, 2012, 16:52:55 PM »

Ти май си първият човек на Драганов който си знае родословията на кучетата  които са на по десет години и повече и са само две. А от тогава до сега какво имаш дай да видиме.
Левски
Sr. Member

« Reply #227 on: November 25, 2012, 17:01:08 PM »

Ти май си първият човек на Драганов който си знае родословията на кучетата  които са на по десет години и повече и са само две. А от тогава до сега какво имаш дай да видиме.

знам и доста други родословия , няма как да ти пусна други мои кучета щото сам командировка, чакам отговор кое куче от гораните е от китан
МУРГАШ
Full Member

« Reply #228 on: November 25, 2012, 17:53:09 PM »

Такова куче не съществува!
Левски
Sr. Member

« Reply #229 on: November 25, 2012, 17:56:47 PM »

много добре знам краси, но се носеше една глупост в общото пронстанство ако са маже нека я кажат
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #230 on: November 26, 2012, 20:37:31 PM »

Аз пък мисля че тези кучета са от Драганов

ти не можеш да мислиш
Щом аз не мога да мисля тогава помисли ти вместо мен.Драганов не е ли заплождал негова кучка на Китан

коя ченемога да се сетя , а бе ти дорели си, кажими кое куче на драганов е от китанчо
Тук настанала голяма забава докато ме нямаше бре. biggrin
"Левски" логично е да не можеш да се сетиш, след като не си спомням да съм те виждал около Драганов в годините, когато той се сучеше да хване кръв от Китан.
Виж след като прекратихме контактите си с него, Китан набързо стана лош. Не че бе нещо уникално подобно 180 градусово завъртане от този чиляк. Такива пермутации и изсмукани съчинения се сътворяваха за всеки , който не попиваше с трепет и безкритично зомбирано доверие всеки тезис на Митко.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Zahari
Hero Member

« Reply #231 on: November 26, 2012, 20:44:12 PM »

Лелииииии....,тука става интересно.
Левски
Sr. Member

« Reply #232 on: November 26, 2012, 20:49:38 PM »

я кажи когато му върнах те любка каде я бяхте възали ,а аз никога не сам изкал да ви познавам несам бил като емката да ви се моля да ми пуснете ваще легенди
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #233 on: November 26, 2012, 21:05:09 PM »

много добре знам краси, но се носеше една глупост в общото пронстанство ако са маже нека я кажат
biggrin
Краси впечатлен съм от увереността, с която твърдиш нещо, за което нямаш и бегла представа.
То малко като историята дето едно птиче твърдяло уверено, че е гледало как друго птиче разказвало, как трето птиче изяло цял котарак на закуска/а дали не било обратното/.

"Левски" тя глупостта си се носи и все търси да се лепне за някой подходящ.

А иначе официалната версия на Митко всички я знаем- той не само че никога не е плодил на Китан, ама и никога не е пускал Шара на Славейковия Шабан. Ама апсилютно ниииикога трябва да знаете.  lol

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Zahari
Hero Member

« Reply #234 on: November 26, 2012, 21:08:16 PM »

Лелииииии........,тука стана още по интересно.
Левски
Sr. Member

« Reply #235 on: November 26, 2012, 21:14:57 PM »

biggrin
Краси впечатлен съм от увереността, с която твърдиш нещо, за което нямаш и бегла представа.
То малко като историята дето едно птиче твърдяло уверено, че е гледало как друго птиче разказвало, как трето птиче изяло цял котарак на закуска/а дали не било обратното/.

"Левски" тя глупостта си се носи и все търси да се лепне за някой подходящ.

тя глупоста все около твоите хора ходи кажи си версията коя кучка е плодена на китан и колко липси имаше а да питамели шипката за него

А иначе официалната версия на Митко всички я знаем- той не само че никога не е плодил на Китан, ама и никога не е пускал Шара на Славейковия Шабан. Ама апсилютно ниииикога трябва да знаете.  lol

ADMIN: Потребител "Левски" за пореден път пишете коментар в чужд пост. Коментар се пише под поста който цитирате! Не е трудно. Дори е елементарно. Във форума пишат и малки деца и до сега не са правили тази грешка. Още повече пък системно. Надявам се искрено, че следващия път ще успеете.
« Last Edit: November 26, 2012, 21:26:27 PM by KaraKitan » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #236 on: November 26, 2012, 21:19:57 PM »

я кажи когато му върнах те любка каде я бяхте възали ,а аз никога не сам изкал да ви познавам несам бил като емката да ви се моля да ми пуснете ваще легенди
Ти явно си бил там. Ама някак невидим ще да си бил. naughty
Ей голям смях е с вас.

"Левски", можеш ли да напишеш нещо, което не от изтъркания арсенал с лакърдии набиван ви от Митко? Направо се учудвам с какво доверие вие, малцината останали "горанци" приемате всяка негова дума. Сякаш е слово божие нетърпящо и грам съмнение. А за пословичната му честност и етичност виж предният ми пост.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Левски
Sr. Member

« Reply #237 on: November 26, 2012, 21:27:13 PM »

каракитанчо тя глупоста ходи по твоите хора че ти вярват,е я кажи коя кучка е плодена на китан и колко липси имаше кучето ,що не питаме шипката за него ,а на буян в богданов дол какво му се случи
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #238 on: November 26, 2012, 21:50:12 PM »

"Левски", радвам се, че упорито продължаваш да демонстрираш висшето си експертно ниво в материята. Всъщност си е откровенна липса на такова.
Хайде пиши, нали си от "старите" кучкари, дето знаят всичко. Дори и това дето незнаят. Питай, не само шипки, ама и трънки и глогинки. 
Абе да ви имам и "информацията" и "информаторите".  lol
Кошаревски свидетели.
Осъзнаваш ли, че дрънканиците ти дори не заслужават да се хаби енергия за клавиатурата камо ли нещо повече.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Левски
Sr. Member

« Reply #239 on: November 26, 2012, 22:03:05 PM »

"Левски", радвам се, че упорито продължаваш да демонстрираш висшето си експертно ниво в материята. Всъщност си е откровенна липса на такова.
Хайде пиши, нали си от "старите" кучкари, дето знаят всичко. Дори и това дето незнаят. Питай, не само шипки, ама и трънки и глогинки. 
Абе да ви имам и "информацията" и "информаторите".  lol
Кошаревски свидетели.
Осъзнаваш ли, че дрънканиците ти дори не заслужават да се хаби енергия за клавиатурата камо ли нещо повече.

госпдин експерта що спря даси вкарваш кучета та на софииската изложба, аз за буян има доста копия от касетки от един гергиовден
Pages: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 41
  Print  

Jump to: