KaraKitan
|
 |
« Reply #570 on: December 21, 2012, 21:59:39 PM » |
|
докторе жалко е за младите хора които са много заблюдени ,а сашо е достатачно честен и нему пука от никои да си каже това което мисли и да казва някои истини , никое куче по китан не прилича на аборигените които сам виждал, поне старите кучета имаха зъби,на атила мога да изброя всички кучки които митко му даде да работи с тях с уговорка да ги пуска на габровдолския мечо и да питам колко кутрета му дадоха , и я некои да доиде да каже на мене и на митко че гарант е от китан ,жалко е че им вярваше и им даваше кучки аз съм бил свидетел кога им кажа да утрепат буян ида оставят само братму илхан и питам защо се пишеше че китан е от магер и янтра това мога да го докажа,а сега вече е абориген от сапарево,и несе правете на луди, кои е магер, аз харесвам българските кучета в чистия им вид независимо от коя организация са ,и виждам че тука е частен саит в които не изкат да чуят различно мение ще спра да пиша атила китан имаше 4 липси
Левски, едно трябва да ти се признае - по куха и нагла лейка от теб в този форум не се е появявала. Толкова куха, че е изпълнена с вакум. Вакум със самочувствие на свещен Граал. Саше, такива като твоите измишльотини не са писали всички останали лъжци на куп. Дори Стефан Попов с неговите паралелни вселени пред теб е като безобидено хлапе от забавачница. Е Шампион си! Кошаревски свидетел. ADMIN: Потребител "Левски", колкото и да не ви се ще това е сайт на организация. Организацията има ясна политика. Сайта има правила за ползване и писане. Ако не сте ги забелязал до сега ето линк: http://www.karakachan.org/forum/index.php/topic,407.0.html Форума е бил и ще остане свободно пространство за изказване на аргументирани мнения и факти. За празнословене, нагли лъжи и избиване на комплекси има предостатъчно място извън този форум. Така че ако ще пишете тук го правете по правилата. До тук са ви спестени няколко забележки и наказания, но всеки толеранс си има край. Ако продължавате фриволно да храчите без каквото и да е покритие рискувате да последвате по редичката разни други форумни лъжемесии.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #571 on: December 22, 2012, 19:44:14 PM » |
|
ако някои лъже не сам аз ще кача това коеси писал ти по списанията пак те приканвам качи магер
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #572 on: December 23, 2012, 12:11:46 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #573 on: December 23, 2012, 12:14:54 PM » |
|
КОИ ЛЪЖЕ СЕГА АЗ И ЛИ ТИ КАРАКИТАНЕ 
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #574 on: December 23, 2012, 12:24:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #575 on: December 23, 2012, 12:29:29 PM » |
|
И ТУКА ЛЪЖЕШ ТОВА Е КУЧКА ВИХРА ОТ БАИ ПЕТРОВОТО КУЧЕ МИТКО Я БЕШЕ ДАЛ НА САШО ОТ ТАВАЛИЧЕВО НЕ Е НИКАКВА ДЕСИ
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #576 on: December 23, 2012, 14:38:44 PM » |
|
атила коментираи тази снимка ,кога лъжеш тогава или сега
|
|
|
|
|
|
|
velislav6
|
 |
« Reply #577 on: December 24, 2012, 13:16:24 PM » |
|
И ТУКА ЛЪЖЕШ ТОВА Е КУЧКА ВИХРА ОТ БАИ ПЕТРОВОТО КУЧЕ МИТКО Я БЕШЕ ДАЛ НА САШО ОТ ТАВАЛИЧЕВО НЕ Е НИКАКВА ДЕСИ
Левски ти бил ли си свидетел кой на кого какво дава
|
|
|
|
|
|
|
ivanG
Newbie

|
 |
« Reply #578 on: December 26, 2012, 13:14:03 PM » |
|
Брей,изядохте го човека.Като гледам тези публикации той е прав.
|
|
|
|
|
|
|
velislav6
|
 |
« Reply #579 on: December 26, 2012, 13:30:08 PM » |
|
някой му дава някаква информация и той пише нещо но повечето работи са глупости затова го питах нещо но той не отговаря май е нещо засегнат от някой тук 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #580 on: December 26, 2012, 14:52:34 PM » |
|
Ако човек си направи труда да разгледа какво има на фотоса ще забележи, че страньорите на списанието са разположили текста за съответното куче под снимката, а не над нея. Така че да се смесват нещата може да е удобно за някого, но е далече от истината.
|
|
« Last Edit: December 26, 2012, 14:54:17 PM by KaraKitan »
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #581 on: December 26, 2012, 19:04:46 PM » |
|
някой му дава някаква информация и той пише нещо но повечето работи са глупости затова го питах нещо но той не отговаря май е нещо засегнат от някой тук  велислав ли си какъв си незнам вихра аз я знам кога беше при митко и кога ходихме до тавличево да търсиме кучката , атила защо не коментираш това което те питам за китан
|
|
|
|
|
|
|
velislav6
|
 |
« Reply #582 on: December 26, 2012, 19:16:08 PM » |
|
някой му дава някаква информация и той пише нещо но повечето работи са глупости затова го питах нещо но той не отговаря май е нещо засегнат от някой тук  велислав ли си какъв си незнам вихра аз я знам кога беше при митко и кога ходихме до тавличево да търсиме кучката , атила защо не коментираш това което те питам за китан Левски ли си какъв си не те знам и неискам да те зная но първо кучката Митко я е дал на Коле Карпузов не на Сашо,друго за изложбата кучка Вихра е участвала но е била е клас ветерани не в открития и е била 2 или 3 мислех че щом знаеш кучката ще знаеш че не е била млада
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #583 on: December 26, 2012, 19:26:11 PM » |
|
аз съм бил натази изложба изнам каде е класирана вихра казвамти когато отидохме да потърсиме кутрета от сашо те се скриха а изложбата беше доста след това
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #584 on: December 26, 2012, 19:30:03 PM » |
|