Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 06, 2025, 21:42:00 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
  Print  
Author Topic: Възможно ли е обединение - дискусия  (Read 210271 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
KARA
Full Member

« Reply #120 on: January 24, 2009, 14:23:07 PM »

dobre de a shte mi otgovorish li kakvi sa ti pravata i zadyljeniata,sled kato ti otgovorih za kvo te pitam ,shte te pitam i drygi neshta moje bi ako znam che si choveka chito tvyrdenia imat niakva tejest
Аз не правя изключение и нямам по различни права и задължения от другите членове. Wink
Все още съм новоизбрана както вече споменах.
Не пиша тук от името на някои хора а лично от моето.
Ако искаш питай-ако мога ще ти отговоря.
Далече съм от мисълта да водим диалог като ме взимаш за член на УС -предпочитам да си говорим като обикновенни хора-ти може и да си необикновен-знам ли трудно е да водиш диалог с някого за когото незнаеш нищо.
Така че нека бъдем само обикновенни форумци -аз се имам за такава тук. smile
« Last Edit: January 24, 2009, 14:25:02 PM by KARA » Logged
petko
Hero Member

« Reply #121 on: January 24, 2009, 14:43:58 PM »

abe ne sym kazal che pravish izkiuchenie be djoli kaji mi az kato chlen na us imam pravo na tova i tova i sym dlujna(ako imash zaduljenia)tova i tova .
kakva e razlikata mejdu chlen na klub i chlen na upravitelnia syvet ,niama li razlika?

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #122 on: January 24, 2009, 14:54:54 PM »

abe ne sym kazal che pravish izkiuchenie be djoli kaji mi az kato chlen na us imam pravo na tova i tova i sym dlujna(ako imash zaduljenia)tova i tova .
kakva e razlikata mejdu chlen na klub i chlen na upravitelnia syvet ,niama li razlika?

Редът е общо взет такъв-
Народ-Парламент-Държавен глава lol
Народ-членовете
Парламент-УС
Държавен глава-Председателя
Мисля че ме разбираш какво имам предвид.
За сега нищо друго немога да ти кажа -ако започна активна дейност -ти първи ще разбереш naughty
petko
Hero Member

« Reply #123 on: January 24, 2009, 15:11:38 PM »

confused.stranno mi izbiagvash vyprosa ,neshto ti e bolna tema kakto i da e

KARA
Full Member

« Reply #124 on: January 24, 2009, 15:18:29 PM »

confused.stranno mi izbiagvash vyprosa ,neshto ti e bolna tema kakto i da e
  cheers
« Last Edit: January 24, 2009, 15:50:18 PM by KARA » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #125 on: January 24, 2009, 15:50:02 PM »

KARA защо така го осукваш?  smile
След като си избрана в Управителният съвет на НКБОК значи вече си действащ член на УС със съответните права и задължения по Устава на НКБОК. Следователно носиш вече отговорност за управлението и политиката на този клуб. Ако не се чувстваш комфортно в тази позиция винаги можеш да си дадеш отвод и да останеш само обикновен член на клуба.

Да, една "птичка",  "пролет" не прави, особено ако се скатава и чака инициативна група към която да се влее. Това е комплекса на българина да чака освободителя отвън, месията. Дали ще е "дядо Иван", цар Симеон втори, Америка или друг е все тая.
Но дори и  най-големите неща са започвали от инициативата на един човек. Примера му увлича втори човек. След него трети... И така да се стигне до народи следващи идеи.

p.s. "Нашите българи много обичат свободата, но приемат я едва когато им я поднесеш на тепсия" това е казано от Васил Иванов Кунчев - Левски на съдебният процес. Помисли над думите му.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
vano
Guest
« Reply #126 on: January 24, 2009, 16:53:18 PM »

Според мен НК БОК реално не функционира.
annna_79
Jr. Member
**

geta i neron

« Reply #127 on: January 26, 2009, 09:03:30 AM »

poiawi se i oste edno  klub4e otcepeno ot nk bok--- kazwa se ,,srok,, -sdruzenie na razwad4icite na ov4arsko ku4e lol-   ta za kwo obedinenie da si mislia kato razkola prodalzawa- ili teparwa zapo4wa naughty

karakachanski kucheta. proizwodstwo na drehi,4anti,legla i kasti za domasni lubimci
www.newagrotec.com   www.balkanav.com
0888183312-anna
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #128 on: January 26, 2009, 14:21:47 PM »

poiawi se i oste edno  klub4e otcepeno ot nk bok--- kazwa se ,,srok,, -sdruzenie na razwad4icite na ov4arsko ku4e lol-   ta za kwo obedinenie da si mislia kato razkola prodalzawa- ili teparwa zapo4wa naughty

Ето това вече не го разбирам! Нали сме за едната идея - запазване на кучето, пък хората които искат да запазят малкото останало от него, не са съгласни с "творенията" на досегашната структура на БКК за БОК и правят нова алтернатива. Май неможем да си надвием на ината! Как ли ще се развива сагата БКК за БОК, след като едни от основните хора се отцепиха?
petko
Hero Member

« Reply #129 on: January 26, 2009, 14:35:43 PM »

spored men sa se oformili dva osnovni lagera triabva da ima obedineie oklo tiah

mokk i makk da se syberat

i vsichki bok-organizacii

tezi dve idei sa obosobili veche ,prosto horata da izberat kakvo iskat da razvyjdat

neka si ima dve porodi ,ako sum bokchia hich niama me bluska che bilo melez mnogo kucheta sa syzdadeni vsledstvi na krystosvane na razlichni porodi ako si priznaiat ,spoko mogat da go modelirat i po lesno shte im e da ia registrirat

CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #130 on: January 26, 2009, 16:18:16 PM »

spored men sa se oformili dva osnovni lagera triabva da ima obedineie oklo tiah

mokk i makk da se syberat

i vsichki bok-organizacii

tezi dve idei sa obosobili veche ,prosto horata da izberat kakvo iskat da razvyjdat

neka si ima dve porodi ,ako sum bokchia hich niama me bluska che bilo melez mnogo kucheta sa syzdadeni vsledstvi na krystosvane na razlichni porodi ako si priznaiat ,spoko mogat da go modelirat i po lesno shte im e da ia registrirat

Накрая май ще се окажеш прав Петко  clap То се видя, че обединението на двете организации май е невъзможно . Тези които искат да запазят кучето в автентичния си вид, и не са съгласни с "изложбеният модел" на БОК, рано или къдно ше застанат зад кучето, а не зад името и ще се присъединят към МАКК или МОКК. А тези които искат да ходят по изложби с  големи черно бели екзепляри "изложбен варйант" ще си останат в БОК. Така или иначе никой няма дя признае, че кучето му е мелез затова е такова Wink а пък от другата страна хората няма да бъдат съгласни, затова най добре и според мен е да се обособят две породи  Wink
vano
Guest
« Reply #131 on: January 26, 2009, 16:35:53 PM »

Накрая май ще се окажеш прав Петко  clap То се видя, че обединението на двете организации май е невъзможно . Тези които искат да запазят кучето в автентичния си вид, и не са съгласни с "изложбеният модел" на БОК, рано или къдно ше застанат зад кучето, а не зад името и ще се присъединят към МАКК или МОКК. А тези които искат да ходят по изложби с  големи черно бели екзепляри "изложбен варйант" ще си останат в БОК. Така или иначе никой няма дя признае, че кучето му е мелез затова е такова Wink а пък от другата страна хората няма да бъдат съгласни, затова най добре и според мен е да се обособят две породи  Wink

То както е тръгнало 2 ще са малко  biggrin

Ако приемем, че МАКК и МОКК имат различие в някой организационни въпроси, но кучето им е едно там май ще е най-лесно да се обособи порода.
При БОК нещата не са така ясни.
НК БОК (които твърдят че кучетата в алтернативите са мелези), БКК за БОК (които твърдят че кучетата в НК БОК са мелези) и сега новосвормираното СРОК (които твърдят че кучетата на БКК за БОК за мелези).
Аз лично преброявам дотук 4 породи  lol lol lol
А като прибавим и Гораните, които също си държат на порода - стават 5.
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #132 on: January 26, 2009, 16:45:40 PM »

Гораните вече се присъединяват към МАКК  Wink
STARTER
Hero Member

« Reply #133 on: January 26, 2009, 17:18:25 PM »

МАКК работи най-сериозно и с реални резултати в посока запазването на кучето.
Нормално е хората, за който това е важно да се обединяват.

Реално обединение според мен може да има само на този принцип.
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #134 on: January 26, 2009, 18:40:47 PM »

Вярно е че организациите на КК работят по добре от БОК клубовете  clap Но неможем да отречем, че има хора в БОК или симпатизиращи на тях, които си работят в правилната посока   Wink
Та един въпрос към теб по темата, нали ти си от МАКК.
Въпроса е: на тези хора, кави условия ще им се поставят зя дасе приемат в МАКК.  Wink
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12
  Print  

Jump to: