Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 06, 2025, 01:48:48 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
  Print  
Author Topic: Възможно ли е обединение - дискусия  (Read 209555 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #60 on: January 12, 2009, 21:00:09 PM »

И откога станах член на УС?КАжете ми ,че аз не знам...Ако е така да се залавям за работа. clap

Аз написах много неща ама явно няма кой да ги прочете или пък ги чете но не иска по-този начин да ги чува.Досега си писах с вас.Но щом сте на принципа"да лапате мухи".Правете го без мен...
поздрави..
Извинявай  notworthy повишихте без да искам  lol Тито титоооооо не само, че нищо не каза ами ще продължаваш да си лапаш мухите бая време още  clap

пс.  тая тема ще си я дискутирам с другите, ти си като кон с капаци  Wink
« Last Edit: January 12, 2009, 21:02:35 PM by CheGevara » Logged
Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #61 on: January 12, 2009, 21:03:01 PM »

Мой човек само с купуването на тези кучета за мен аз направих не малко.Ако не ги бях взел сигурно шяха да отидат на неподходящи места и да се претопят набързо както следва.И след това щяха както и сега да казват ами ето имаме от  Тито,Шабан,Бодровското,Арап,Сирак,Пчелинския Караман и много други костенски кучета.То те и сега имат"САМО" дето не си приличат с тези кучета...  :lol:незнам защо.
  Да ти разясня нещо.С купуването на този развъдник аз продължавам с същия принцип на развъждане.Рангел и Петьо са плътно до мен и тримата си помагаме в решения и т.н.Не е просто ей така -хоп,купуваш и чао.Ама каквото и да ти обеснявам ще ти трудно да разбереш как се купуват 34 кучета,а в последствие момчетата ми подариха и още 12 кучета.
 Ако с 5 линии кучета не се вписвам в тоя "списък" то здраве да е -но все си мисля ,че не е точно така.

За какъв пазар говориш бе красавец? :no:Айде върви и си купи на пазара такива кучета..Успех.ХУбаво е усещането да знаеш. naughty
Аз правила не определям но винаги ще подкрепям тези дето ги определят в МАКК с всичко което мога.ТАм драги си има УС.Аз съм само един  развъдчик.

Съмнявам се само да сме 20-30 човека и да останем толкова.То само в нашия Софийски клуб има вече над 60 човека.Не ни бери грижата ти на нас.От мен запомни едно нещо....В МАКК се събира качество не количество...
айде лека вечер..

wc
« Last Edit: January 12, 2009, 21:04:35 PM by Balchev-Balkan » Logged

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #62 on: January 13, 2009, 10:51:28 AM »

Ще помоля модератора да премести последния пост / на димитъл балчев / в друга тема, защото искам да я коментирам но не по тая тема  notworthy
velislav6
Full Member

« Reply #63 on: January 15, 2009, 08:55:50 AM »

Благодаря ти дИО  notworthy
Тито несе напъвай да ми отговаряш да не се сецниш  lol Въпросите ще трябва към друг да ги отправям вече, щото твойте отговори нямат тежест  naughty
С това решение на съда излиза че НЯМА   МАКК lol
И за каква МАКК ми говорите вие господа ТИТО и Каракитан,като вече я няма по закон
DIO виждам, че с нескрито удоволствие се опитваш пак да създадеш сеир. Препоръчвам ти да преустановиш опитите.  naughty

МАКК е надлежно регистрирана по Закона за юридическите лица, така че не само я има по закон, а и действа с пълна скорост. Дейността и е видима и както се оказва е трън в очите на доста хора.

За останалите ще поясня: публикуваният документ е решението за преименуване и преобразуване на старата МАКК в новото творение, с ново име и нови цели- МОКК. За сега няма да коментирам кои персони и поради какво бяха мотора на тези събития. Само ще кажа, че вчера бяха изнесени доста скандални данни за дейността на едни други развъдни организации ръководени от същите тези персони.  Това се случи на проведена официална среща на развъдните асоциации с новият изп.директор на ИАСРЖ. Данните за грубите нарушения бяха представени както от представители на ощетени развъдни асоциации така и от служители на Министерство на земеделието. Най-шокиращият факт бе космическата държавна субсидия усвоена само от едната от въпросните организации - 178 000 лв !!! Още повече, че рекордьорката действа само от 6 месеца. За сравнение субсидията за всяка от останалите развъдни асоциации с дългогодишна дейност е от 10 до 40 пъти по-ниска! Присъстващият ресорен представител на Министерство на земеделието заяви пред всички, че поради драстичните нарушения извършени в дейността на тези организации те ще бъдат подложени на пълна проверка не само от страна на министерството, но и от специализираните финансови и съдебни органи! Министерство на земеделието и храните ще предприеме нужните рестриктивни мерки срещу нарушителите.
Надявам се, че действията на министерството ще отворят очите на нашите колеги в МОКК, които се предовериха на същите тези персони и ни обърнаха гръб.

В заключение заявявам, че ние в МАКК сме отворени за обединение с всеки който държи на чистокръвността на породата и иска да работи за съхраняване на нейният автентичен тип. smile

За Какъв сеир говориш?Май,като нети отърва за сеир почваш да говориш biggrin
Коментирам решението на съда и вярвам на очите си,а не на твойте ефтини лъжи Wink
Дали мислиш,че те разбра някой с тая СТАРА МАКК и с тая НОВА МАКК :no:като ти гледам феновите надали са те разбрали :lol:но ти на това разчиташ
Пак говориш общо :biggrin:едни други развъдни организаций,едни хора Wink
Или говори с имена точно или не пускай кьор фишеци да се правиш на оригинален
Изместваш темата на разговор и почваш май и ти да даваш задна,като няма какво да кажеш по въпроса biggrin

За какво обединение си готов :biggrin:да неби защото ви спряха субсидийката и сега да искаш да се обединяваш smile
Г-н Анонимник какво трябва да ти се обяснява на теб нали не се интересуваш от организаций.
KARA
Full Member

« Reply #64 on: January 15, 2009, 09:12:22 AM »

Quote from: robert knepper on January 13, 2009, 10:35:31 AM
velislav6 ти къде членуваш,ако нее тайна

аз не мога да членвам    no no no
---------------------------------------------------
А ти velislav6 защо се интересуваш като неможеш да членуваш confused
S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #65 on: January 15, 2009, 09:31:34 AM »

Quote from: robert knepper on January 13, 2009, 10:35:31 AM
velislav6 ти къде членуваш,ако нее тайна

аз не мога да членвам    no no no
---------------------------------------------------
А ти velislav6 защо се интересуваш като неможеш да членуваш confused
Да се намира на разговор , или да става интрижка. Wink
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #66 on: January 15, 2009, 10:19:24 AM »

В заключение заявявам, че ние в МАКК сме отворени за обединение с всеки който държи на чистокръвността на породата и иска да работи за съхраняване на нейният автентичен тип. smile

Това е единственото предложение, за сега и по темата  clap Кратко, точно и ясно  clap Чест прави на Каракитан, за смелото изказване  notworthy  Браво Каракитане, пожелавам ти успех в начинанието  notworthy
« Last Edit: January 15, 2009, 17:30:45 PM by CheGevara » Logged
velislav6
Full Member

« Reply #67 on: January 15, 2009, 11:15:49 AM »

Благодаря ти дИО  notworthy
Тито несе напъвай да ми отговаряш да не се сецниш  lol Въпросите ще трябва към друг да ги отправям вече, щото твойте отговори нямат тежест  naughty
С това решение на съда излиза че НЯМА   МАКК lol
И за каква МАКК ми говорите вие господа ТИТО и Каракитан,като вече я няма по закон
DIO виждам, че с нескрито удоволствие се опитваш пак да създадеш сеир. Препоръчвам ти да преустановиш опитите.  naughty

МАКК е надлежно регистрирана по Закона за юридическите лица, така че не само я има по закон, а и действа с пълна скорост. Дейността и е видима и както се оказва е трън в очите на доста хора.

За останалите ще поясня: публикуваният документ е решението за преименуване и преобразуване на старата МАКК в новото творение, с ново име и нови цели- МОКК. За сега няма да коментирам кои персони и поради какво бяха мотора на тези събития. Само ще кажа, че вчера бяха изнесени доста скандални данни за дейността на едни други развъдни организации ръководени от същите тези персони.  Това се случи на проведена официална среща на развъдните асоциации с новият изп.директор на ИАСРЖ. Данните за грубите нарушения бяха представени както от представители на ощетени развъдни асоциации така и от служители на Министерство на земеделието. Най-шокиращият факт бе космическата държавна субсидия усвоена само от едната от въпросните организации - 178 000 лв !!! Още повече, че рекордьорката действа само от 6 месеца. За сравнение субсидията за всяка от останалите развъдни асоциации с дългогодишна дейност е от 10 до 40 пъти по-ниска! Присъстващият ресорен представител на Министерство на земеделието заяви пред всички, че поради драстичните нарушения извършени в дейността на тези организации те ще бъдат подложени на пълна проверка не само от страна на министерството, но и от специализираните финансови и съдебни органи! Министерство на земеделието и храните ще предприеме нужните рестриктивни мерки срещу нарушителите.
Надявам се, че действията на министерството ще отворят очите на нашите колеги в МОКК, които се предовериха на същите тези персони и ни обърнаха гръб.

За Какъв сеир говориш?Май,като нети отърва за сеир почваш да говориш biggrin
Коментирам решението на съда и вярвам на очите си,а не на твойте ефтини лъжи Wink
Дали мислиш,че те разбра някой с тая СТАРА МАКК и с тая НОВА МАКК :no:като ти гледам феновите надали са те разбрали :lol:но ти на това разчиташ
Пак говориш общо :biggrin:едни други развъдни организаций,едни хора Wink
Или говори с имена точно или не пускай кьор фишеци да се правиш на оригинален
Изместваш темата на разговор и почваш май и ти да даваш задна,като няма какво да кажеш по въпроса biggrin

За какво обединение си готов :biggrin:да неби защото ви спряха субсидийката и сега да искаш да се обединяваш smile
Г-н Анонимник какво трябва да ти се обяснява на теб нали не се интересуваш от организаций.
На мен ми е ясно всичко,ако неси разбрал :biggrin:ама гледам на такива агънца като теб да им стане ясно lol

Несмятам вече да си губя времето тук-просто няма смисал Wink
Като ти е ясно пусни малко снимки на твой кучета.Да ни научиш какво трябва, а не какво не трябва.А не да обикаляш форуми като Цветарка biggrin biggrin biggrin biggrin
robert knepper
Newbie
*

« Reply #68 on: January 15, 2009, 11:51:58 AM »

Като ти е ясно пусни малко снимки на твой кучета.Да ни научиш какво трябва, а не какво не трябва.А не да обикаляш форуми като Цветарка biggrin biggrin biggrin biggrin

Kак да пусне човека тук.като вие само МАКК презнавате,другото всичко е мелези
velislav6
Full Member

« Reply #69 on: January 15, 2009, 11:55:54 AM »

за да ни научи може да прогледнеме
robert knepper
Newbie
*

« Reply #70 on: January 15, 2009, 12:05:38 PM »

за да ни научи може да прогледнеме
Да си видял сляп да прогледне
velislav6
Full Member

« Reply #71 on: January 15, 2009, 12:18:19 PM »

Ето например Кара ни показваше-учеше как трябва да изглеждат кучетата от едно кучило и сега е пуснала снимки на две сестри в дога в пълно противоречие с думите и.Така че продалжаваите да ни учите notworthy
robert knepper
Newbie
*

« Reply #72 on: January 15, 2009, 12:58:58 PM »

Ето например Кара ни показваше-учеше как трябва да изглеждат кучетата от едно кучило и сега е пуснала снимки на две сестри в дога в пълно противоречие с думите и.Така че продалжаваите да ни учите notworthy
velislav6666
Full Member

Re:(Без заглавие)
« Изпратено до:   -: Ноември 21, 2008, 09:42:44 pm » Цитат Отговор Премахни   

--------------------------------------------------------------------------------
Когато започнах да пиша тук убиждах всичко и всички,но един човек ми показа правилния пътче кучетата не са ни виновни този човек беше отБОК.Тои ме накара много да се замисля и беше прав,за това в споровете избягвам да убиждам и да коментирам кучета във форума
robert knepper
Newbie
*

« Reply #73 on: January 15, 2009, 13:00:56 PM »

Взе да нарушаваш принципите си май.
Позна си писането
KARA
Full Member

« Reply #74 on: January 15, 2009, 13:02:24 PM »

Опитваш се да направиш впечатление на разбирач. clap
Тези кучета  двете сестри не са мое производство  едната е майка на моето куче-моите съм ги показала и сигурно добре си видял дали си приличат-ако искаш можем да  направим една поредица от твоето и моето родословно дърво  със снимки и така ще видим за какво говорим naughty
Мога да помоля производителя на тези сестри да ти даде отговор-искаш ли Wink
От 25 год. работи с тази линия excl
« Last Edit: January 15, 2009, 13:08:43 PM by KARA » Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
  Print  

Jump to: