Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 06, 2025, 23:17:46 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
  Print  
Author Topic: Възможно ли е обединение - дискусия  (Read 210300 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #45 on: January 12, 2009, 12:33:28 PM »

Мой човек само с купуването на тези кучета за мен аз направих не малко.Ако не ги бях взел сигурно шяха да отидат на неподходящи места и да се претопят набързо както следва.И след това щяха както и сега да казват ами ето имаме от  Тито,Шабан,Бодровското,Арап,Сирак,Пчелинския Караман и много други костенски кучета.То те и сега имат"САМО" дето не си приличат с тези кучета...  :lol:незнам защо.
  Да ти разясня нещо.С купуването на този развъдник аз продължавам с същия принцип на развъждане.Рангел и Петьо са плътно до мен и тримата си помагаме в решения и т.н.Не е просто ей така -хоп,купуваш и чао.Ама каквото и да ти обеснявам ще ти трудно да разбереш как се купуват 34 кучета,а в последствие момчетата ми подариха и още 12 кучета.
 Ако с 5 линии кучета не се вписвам в тоя "списък" то здраве да е -но все си мисля ,че не е точно така.

За какъв пазар говориш бе красавец? :no:Айде върви и си купи на пазара такива кучета..Успех.ХУбаво е усещането да знаеш. naughty
Аз правила не определям но винаги ще подкрепям тези дето ги определят в МАКК с всичко което мога.ТАм драги си има УС.Аз съм само един  развъдчик.

Съмнявам се само да сме 20-30 човека и да останем толкова.То само в нашия Софийски клуб има вече над 60 човека.Не ни бери грижата ти на нас.От мен запомни едно нещо....В МАКК се събира качество не количество...
айде лека вечер..

Тито пак говориш в множествено число  confused Ти си говори от твойта лична позиция, а не от софийската група в МАКК  no Виж Каракитан, колко добре ми обясни  cheers А пък въобще не мие грижа за вас, аз съм просто любител на породата и мие мило за нея. говорим за обединение в името на кучето!
Тито-В МАКК се събира качество не количество...
Това ми прозвуча, като ни сме си добре и така, други не ни трябват  eek Що така бе Тито. С такива изказвания, ка ще стане Wink
А Каракитане в БОК нищо не е правено освен да се организират изложби, от които да се събират кинти  Wink с една дума, от каквото е имало килипир това са правили, но за кучето нищо  no
CheGevara , Казваш на Росен да не говори в множествено число, но ти го правиш. Не смятам че Работата на клубовете на Българското куче, са били и са само сабиране на пари и печалба. Както и в МАКК , така и в БОК има хора които пречат или вършат нещата за идеята и безкористно.  Просто в такива спорове е нормално всеки да плюе другия , така бяга все по далеч от своите собствени грешки. Ако все още не ми вярваш, поитересуваи се колко се печели от изложба , членски внос и продажба на кучета в БОК организацията и после сравни с МАКК. Едва ли ще има някаква разлика , пък може и да се очудиш. Wink
« Last Edit: January 12, 2009, 12:35:00 PM by S.Diamandiev » Logged
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #46 on: January 12, 2009, 16:23:13 PM »

Диамандиев, веднага се извинявам и пак ще се повторя за да не стават повече недуразумения! Заявявам, че казаното от мен в тоя форум е лично мое мнение  notworthy Да прав за обикновенните хора в БОК, а за тези от върха, какво ще кажеш  confused Те какво направиха  confused Лъжи, лъжи, лъжи  eek И това не е вярно нали! Я да питаме Кара за членския внос на БОК, къде е ходил и колко време  lol Знаеш и се правеш, че не знаеш  Wink Та много голямо нищо са направили в БОК  confused Забравих, и обикновенните хорица са виновни, защото са ги траяли толкова време главните от БОК  Wink
S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #47 on: January 12, 2009, 17:09:46 PM »

Диамандиев, веднага се извинявам и пак ще се повторя за да не стават повече недуразумения! Заявявам, че казаното от мен в тоя форум е лично мое мнение  notworthy Да прав за обикновенните хора в БОК, а за тези от върха, какво ще кажеш  confused Те какво направиха  confused Лъжи, лъжи, лъжи  eek И това не е вярно нали! Я да питаме Кара за членския внос на БОК, къде е ходил и колко време  lol Знаеш и се правеш, че не знаеш  Wink Та много голямо нищо са направили в БОК  confused Забравих, и обикновенните хорица са виновни, защото са ги траяли толкова време главните от БОК  Wink
CheGevara, Аз нямам нищо против теб, но не бях съгласен с последното ти изречение. Разбира се че е имало пропуски и проблеми , кои го отрича confused, само не съм съгласен с обобщението което направи. И разбери че  винаги облажени от една ситуация могат да бъдат лидерите, обикновенните хора винаги се борят безкористно, затова не са лидери а обикновенни.  Wink И при положение че структората на КК е имала някакво развитие , виж и развитието на БОК, съпостави ги. Всеки си има последователи на идеята и в това няма лошо, ако беше само за пари и всичко беше крайно негативно  , тогава нямаше да има и подръжници.
Когато е трудно , наи лесно се бяга, по трудно е да се бориш и да промениш нещо. 
Предположих че ме разбра още с предния пост, но дано с този съм успял.
ТИТО
Hero Member

« Reply #48 on: January 12, 2009, 17:36:19 PM »

Чегевара.

Добре си написал едно изречение но нека те поправя."Ние сме си добре и така-ако някой иска да заповяда."
Това е мое мнение.И ще ти обесня защо.Няколко са причините.
-Само МАКК е доказала с годините ,че запази чистопородните каракачански кучета.КАто естествено  все още се работи и занапред още мноооого.Кучетата се различават не генотипно а и доста фенотипно за разлика от тези на колегите.
-Стратегията на МАКК е правилна ,а не като БОК УА ууууу-да се гони само количеството и всичко шуробаджинащина.
-ХАресва ми съдийството в МАКК.За другото в БОК и малките деца знаят ,че голямата част от съдиите дори и не са виждали през живота си чистопородно овчарско куче а съдят в същия момент.
-Стандарта на породата в МАКК е единствения реален и истински а не както този на колегите.За сведения първия стандарт на БОК е  копиран от на КАвказката овчарка.Много хора претендират от БОК,че са на първо място заради кучетата и т.н Тогава за мен е смешно да си в клуб за кучета да ги разбираш нещата и в същия момент да се отхвърлят кучета с вродено къси опашки,трицветните и т.н/абсолютни глупости и измислици/.Това унищожи една голяма част от типичните и породни животни.КАкто го и направи Митко Драганов.Има още много причини и др.

Според мен всичко вече се знае .И двете страни показаха с годините какво са постигнали.От една страна МАКК и от друга БОК.НЕ съм пристрастен чак толкова за да споделя реално мнение.Според мен МАКК няма интерес да дели постигнатото с хора които доказаха че само развалиха нещо/кучетата/ а за постигане дума да не става.МАКК е поела своя път и както винаги бавно но славно постига целите си.За мен правилния път е МАКК.По умното е другите да се осъзнаят на време и да направят това което Тошко от Р.Поле и Атанас Вучков и аз дори въпреки че много хора ме брояха за бивш БОК а аз никога не съм бил член на същия .
  И на последно място също така нещо много важно.Смешно ми е дати кажа за подобни подходи от твоя страна.За разлика от теб който си любител аз съм развъдчик в породата.
 То тогава ми кажи ти в качеството си на какъв имаш изобщо някакво мнение или претенции било за обединяване или друго?Е как да стане когато такива любители като теб ръчкат а на водещите в БОК не им пука през оная работа за "обединяване".Нали се сещаш ,че при едно обединяване всичко лъсва и на някои хора няма да им бъде удобно да си подменят всичките кучета наново.Изобщо обясни ми малко повече ,че не мога да разбера хора като теб.Уж са любители а ръчкат.То така става от страни-Толкова лесно та чак перфектно.По метода на сиирджиите.Хванете си ръцете и хоп готово.А ние ще гледаме отстрани ..
 КАжи ми според теб  най-важните причини заради която мислиш ,че трябва да се обединяваме..
« Last Edit: January 12, 2009, 17:46:55 PM by kennel tito » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #49 on: January 12, 2009, 18:11:22 PM »

Чакай сега. Тито това е само тема и се казва Re: Възможно ли е обединение - дискусия, а баш- дискусия !!! Тука си подмятаме разни идей и си лапаме по някоя муха от време на време  naughty Тя породата толкова години не я оправиха- такива като тебе, та аз ли сам видишли ще търся обединение за да я оправя  no Сори мой човек, немога  no
Абе като се появи някой такъв с въпросите и се не разбирате и се почват едни сценарии, кой е тоя, къв е що е. Е нали ти казах, че съм прос-любител  lol Ти като си развъждач и някакъв фактор, който разбира от кучета ще кажеш на хората, аджеба за обединени трябва да направите това, това и това  clap Пък ако не щеш обединение, изкажиси доводите и така  clap
И много си нервен бе Тито, това е форум не е съд  lol я виж Каракитан, колко спокойно ми обяснява   notworthy
ТИТО
Hero Member

« Reply #50 on: January 12, 2009, 18:21:21 PM »

За нервен -такава ми е натурата.Сори ако не ви харесва.За лапането на мухи си лапайте колкото искате но от време на време и отговаряйте.
 Аз не казах малко досега.НАписах ти ред неща.
Айде напиши сега малко причини за да стане "обединението на Великите сили" lol.
Ако не напишеш такива,то наистина ти си тук за да лапаш мухи май.Прочети ми пак последните постинги 1-2 пъти и след това пиши.. Wink

« Last Edit: January 12, 2009, 18:23:48 PM by kennel tito » Logged

DIO
Sr. Member

« Reply #51 on: January 12, 2009, 18:27:57 PM »

Re:Каракачанското куче
« Отговор #6397 -: Днес в 08:02:50 pm » 

--------------------------------------------------------------------------------
Цитат на: Kara в Март 17, 2008, 01:33:38 pm
rovshan,
МАКК вече е сезирал  прокуратурата за незаконни и противоуставни действия на Г-н Стоев и хората, които са го подпомагали.

Ровшан , попитай Ати , не се ли произнесоха вече КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ .Доста време мина , все нещо трябва да са решили .
DIO
Sr. Member

« Reply #52 on: January 12, 2009, 18:30:05 PM »

Aз да попитам Каракитан,че ровшан неможе да влезе.

Ето това дава отговор на темата защо няма да има обединение
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #53 on: January 12, 2009, 19:17:26 PM »

За нервен -такава ми е натурата.Сори ако не ви харесва.За лапането на мухи си лапайте колкото искате но от време на време и отговаряйте.
 Аз не казах малко досега.НАписах ти ред неща.
Айде напиши сега малко причини за да стане "обединението на Великите сили" lol.
Ако не напишеш такива,то наистина ти си тук за да лапаш мухи май.Прочети ми пак последните постинги 1-2 пъти и след това пиши.. Wink

Какво да предложа аз бе Тито, не съм нито от БОК,  МОКК или НКБОК  no Казах ти, дискусирам по темата. Ако са ти неудобни въпросите не отговаряй да не се нервираш lol  Ти като член на УС на МАКК, какво предложи, че не го видях в последните ти постове  confused празни приказки от сорта аз, ние и те, друго няма  Wink  Ако не пишеш конкретно по темата можеш и ти да лапнеш някоя муха, няма да се сърдя  lol
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #54 on: January 12, 2009, 19:19:20 PM »

ДИО, кои са тия компетентните органи, които пречат на обединението  confused
DIO
Sr. Member

« Reply #55 on: January 12, 2009, 19:27:59 PM »

Като се съдят по между си кой какво крал-Как ще се обединяват?
Те хората до съд стигнаха ти за обединение говориш biggrin
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #56 on: January 12, 2009, 19:34:55 PM »

Благодаря ти дИО  notworthy
Тито несе напъвай да ми отговаряш да не се сецниш  lol Въпросите ще трябва към друг да ги отправям вече, щото твойте отговори нямат тежест  naughty
« Last Edit: January 12, 2009, 19:37:30 PM by CheGevara » Logged
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #57 on: January 12, 2009, 19:40:00 PM »

no no no
« Last Edit: January 12, 2009, 19:41:40 PM by CheGevara » Logged
ТИТО
Hero Member

« Reply #58 on: January 12, 2009, 19:42:21 PM »

И откога станах член на УС?КАжете ми ,че аз не знам...Ако е така да се залавям за работа. clap

Аз написах много неща ама явно няма кой да ги прочете или пък ги чете но не иска по-този начин да ги чува.Досега си писах с вас.Но щом сте на принципа"да лапате мухи".Правете го без мен...
поздрави..
« Last Edit: January 12, 2009, 19:46:14 PM by kennel tito » Logged

KARA
Full Member

« Reply #59 on: January 12, 2009, 19:51:34 PM »

Като се съдят по между си кой какво крал-Как ще се обединяват?
Те хората до съд стигнаха ти за обединение говориш biggrin
Ако в организациите се говореше за кучета а не кой какво и колко е присвоил-намаше да сме на този хал.Уж никой от никъде не взима пари а все за откраднати пари се говори.

CheGevara аз не знам за членскиа внос къде и как е изразходван-когато разбера защото още съм нова в УС ще ти кажа.Но когато искаш да знаеш и да си в кухната на нещата не може да си само любител-лесно е да се говори и пише-но никой не иска да работи.Така не се помага а в повечето случаи се вреди.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
  Print  

Jump to: