na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #150 on: February 27, 2009, 19:05:05 PM » |
|
brat mi klub da vzemesh ma v edin klub ima i kucheta i kucheta ,ako se obediniat klubove triabva da vzemat i melezite
chakai be brat petko. ok s kachesstvenite. primerno.. ti mi kazvash tvoite ne stavat, puk az ti vikam ta moite sa po hubavi ot edikoisi na njkoisi ot MAAK. i pak she ima nedovolni i t.n... ta da pitam, koi she precenjva, shtoto ako si ti, horata she rekut maani go toj, toi e po gonchetata i pak nedovolni.. zatva trjbva da se objsni na horata koi i po kakuv nachin she opredeli tia neshta...
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #151 on: February 28, 2009, 12:32:50 PM » |
|
abe brat ti mai ne si chel ...za taka odumvania ring dve chel li si? toi tochno tova pravi oshte predi da sa vlezli v kluba da budat oceneni po eksterior .towa e edno ot neshtata predpolagam se preceniavat vposledstvie i po rodstvenici i pokolenie tova za kucheta predpolagam za koito niamat danni ,ma ne saibiite a makk ili otgovornika po slekciata znam li .to ako shte e na principa abe moito chisto be ot na bai pich djinsa ,nishto nema stane
..karakitane ,tvoeto mnenie .ako ti predlojat da rechem srok da se sleete v edna organizacia bi li priel?
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #152 on: February 28, 2009, 15:02:00 PM » |
|
abe brat ti mai ne si chel ...za taka odumvania ring dve chel li si? toi tochno tova pravi oshte predi da sa vlezli v kluba da budat oceneni po eksterior .towa e edno ot neshtata predpolagam se preceniavat vposledstvie i po rodstvenici i pokolenie tova za kucheta predpolagam za koito niamat danni ,ma ne saibiite a makk ili otgovornika po slekciata znam li .to ako shte e na principa abe moito chisto be ot na bai pich djinsa ,nishto nema stane
..karakitane ,tvoeto mnenie .ako ti predlojat da rechem srok da se sleete v edna organizacia bi li priel?
Eee, nemoze da e taka. mi ako choveka ne e po izlojbi. puk i nali kucheto e v estestvenata si sreda.. koi she go ocenjva..otgovornika po selekcijta..
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #153 on: February 28, 2009, 15:26:00 PM » |
|
ima kontrolirana i nekontrolirana populacia i az imama karakachanki ma...
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #154 on: February 28, 2009, 16:10:32 PM » |
|
aha i nekontroliranite pak she sa vtora grupa i bez ring. puk ako njkoe se prukne po hubavo ot kontroliranite, kvo pravim. mestim go pri purvite.
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #155 on: March 03, 2009, 15:42:12 PM » |
|
aha i nekontroliranite pak she sa vtora grupa i bez ring. puk ako njkoe se prukne po hubavo ot kontroliranite, kvo pravim. mestim go pri purvite. da tochno taka .nekoi na iasno li e s belite rodoslovia na fci ,mislia che pri tiah te sa analog na ring dve na makk
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #156 on: March 03, 2009, 16:43:13 PM » |
|
aha i nekontroliranite pak she sa vtora grupa i bez ring. puk ako njkoe se prukne po hubavo ot kontroliranite, kvo pravim. mestim go pri purvite. da tochno taka .nekoi na iasno li e s belite rodoslovia na fci ,mislia che pri tiah te sa analog na ring dve na makk bjloto rodoslovie kvo znachi. porodisto bez rodoslovie ili neshto drugo.
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #157 on: March 03, 2009, 16:45:46 PM » |
|
aha i nekontroliranite pak she sa vtora grupa i bez ring. puk ako njkoe se prukne po hubavo ot kontroliranite, kvo pravim. mestim go pri purvite. da tochno taka .nekoi na iasno li e s belite rodoslovia na fci ,mislia che pri tiah te sa analog na ring dve na makk bjloto rodoslovie kvo znachi. porodisto bez rodoslovie ili neshto drugo. da neshto takova znachi ..vsushtnost ideiata na belite rodoslovia dokolkot znam,e tochno tova da se izkara rodoslovie na kucheto ako to e cenno za da moje da uchastva v razvydnia proces
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #158 on: March 03, 2009, 16:56:14 PM » |
|
aha i nekontroliranite pak she sa vtora grupa i bez ring. puk ako njkoe se prukne po hubavo ot kontroliranite, kvo pravim. mestim go pri purvite. da tochno taka .nekoi na iasno li e s belite rodoslovia na fci ,mislia che pri tiah te sa analog na ring dve na makk bjloto rodoslovie kvo znachi. porodisto bez rodoslovie ili neshto drugo. da neshto takova znachi ..vsushtnost ideiata na belite rodoslovia dokolkot znam,e tochno tova da se izkara rodoslovie na kucheto ako to e cenno za da moje da uchastva v razvydnia proces eto izmislili sa go horata. a tyka v BG vednaga shte go oplyiat.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #159 on: March 04, 2009, 12:50:12 PM » |
|
da neshto takova znachi ..vsushtnost ideiata na belite rodoslovia dokolkot znam,e tochno tova da se izkara rodoslovie na kucheto ako to e cenno za da moje da uchastva v razvydnia proces
Идеята е след четири поколения кучетата да имат нормални родословия и да са абселютно конкурентноспособни на легално продаващите се. Туй като да чакаш на опашка за ценз, щото или нямаш, или не ти се дават достатъчно кинти, за да прередиш другите си колеги-прошляци.. Дават ти сергийка, ама те вкарват от задния вход, щот така 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #160 on: March 06, 2009, 16:58:42 PM » |
|
da neshto takova znachi ..vsushtnost ideiata na belite rodoslovia dokolkot znam,e tochno tova da se izkara rodoslovie na kucheto ako to e cenno za da moje da uchastva v razvydnia proces
Идеята е след четири поколения кучетата да имат нормални родословия и да са абселютно конкурентноспособни на легално продаващите се. Туй като да чакаш на опашка за ценз, щото или нямаш, или не ти се дават достатъчно кинти, за да прередиш другите си колеги-прошляци.. Дават ти сергийка, ама те вкарват от задния вход, щот така  .....che po dobre sled chetiri pokolenia otkolkoto vednaga .inak kvo e samo ocenka po eksterior a v drygia sluchai triabva da se preceni pokoleniata ,neka ne zabraviama che se gleda ne samo samoto kuche a negovatite nasledstveni zalojbi
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #161 on: March 06, 2009, 21:30:17 PM » |
|
В България напоследък кучетата се гледат предимно за секс. Какви ми ти наследствени заложби?
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #162 on: March 07, 2009, 09:12:49 AM » |
|
В България напоследък кучетата се гледат предимно за секс. Какви ми ти наследствени заложби?
....vij sa az kakzvam kakva e ideiata ne kraini rezultat
|
|
|
|
|
|
|
sensation
Jr. Member

|
 |
« Reply #163 on: December 16, 2010, 17:06:42 PM » |
|
Здеавейте на всички от скоро съм в форума и след като има такава тема ще дам едно налудничево предложение . Разпитайте вождовете какви условия имат един към друг и какви компромиси биха направили мир да има и да има ринг за всеки и парични инжекции да има по равно за всеки, срещу определени изисквания разбира се. Даже може и с 5 - 6 породи да изникнем на сцената , едните за екстериор, други за чобанлък, трети за битки и тн и тн.......... пише се само общ корен до еди коя си година и точка, да не сме по прости от румънци, гърци, макета, сърби и пр. И ако денгите са проблем, ще ги има за всеки. П.с. и заживели щастливо и мирно в страната на чудесата. Поздрави за всички
|
|
|
|
|
|
|
sensation
Jr. Member

|
 |
« Reply #164 on: December 16, 2010, 17:22:36 PM » |
|
Няма само онзи монтански кьорк фишек да обикаля света под наслов, че популяризира кучетата от Бг. Ами с извинение "мамка им " на ввсички и аз искам така да обикалям с кучетата си и като се дава, да ае дава на всички не само едни и същи да мажат.
|
|
|
|
|
|
|
|