а и истински кангали не си виждал молеше се някой да ти подари свикнал нашия на подараци,как им се отплащаш,де викат безплатен обяд няма
ti otde znaesh kvo sum vijdal? tarankolu zabraviash che kyrdjali e naseleno napolovina s turci ,polovinata mi syuchenici i priateli sa tyrci .ti si se zavrail v srednoselci i vijdash samo tvoite si .imash li si na haber kolko kangala ima v bg? zashto si mislish che kucheta sa samo tezi po forumite?
kaji mi ti kavo e kangal? ti dori za eksterior nemojesh da govorisdh be sapuk ako te pitam kakvo e she mi pusnesh snimka ,dori nemojesh da mi obiasnish kato horata glava takava kraka takiva krypa takava ygyl takuv cherep takuv i postvash snimkata za pokazno
i men puk tva gram ne me bluska moite kangali biaha kupuvani ot gurcia i ne za da pechelia ot tiah a zashtot me vpechatliha roditelite im ne sys chistoporodnosta si a sus deistviata si
dori sred aborigennite kucheta ne bih izbral perfektnia eksterior zashtoto znam che edno kuche s neprivlekatelna vunshnost nesluchaino e tam ,to e zaradi kachestvata si ,drygoto moje i da e zaradi vunshnosta si
nikoga ne sum te molil za kangal ,buzikah popov za negovoto podriavne za edno evro,pokrai nego i teb ,ako si erbap shte podarish na nekoi chobanin ei taka za hair ,za blagodarnsot kum horata koito sa go syzdali ,za izvinenie zatva che she im go razvalish ,za tyrgovskata marka i prochee
inak si prav ,ne obicham da davam pari za kucheta ,parite razvaiat kuchetata ,te sa motiv chovek da mi predstavi neshto takova kakvoto ne e ,ako znaesh kolko sa iskali da mi podariavat , ma ne melezi kato teb(ti nali takova shteshe da mi davash) ,marten iskashe tri ot negovite da mi da ,ne edno ,i to kucheta de samo mojesh da gi sunuvash s rodoslovie ,ma ne samo na hartia s legendi v rodata