Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 22, 2025, 16:40:40 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 56
  Print  
Author Topic: Турски овчарски кучета - породи, отродия, кръстоски.  (Read 671031 times)
0 Members and 40 Guests are viewing this topic.
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #210 on: January 24, 2009, 12:31:52 PM »

Маджар с къса спавачка,помниш ли петко, като ме питаше за горските в другия форум
зарати тая спъвачка стана свинар lol

средоселци разградско,а не някъде в делиормана naughty

petko
Hero Member

« Reply #211 on: January 24, 2009, 12:33:11 PM »

,мисля че си ми чел постовете когато едните са със и вътре в стадото другите обикалят на по голямо растояние и се сменят периодично,ей това чудото при кангала, че се сменят а не като хукне да гони дивото и да остави не защитено стадото

lol ti li bre si go napisal tam ....a ot kude go prochete  lol ,dragi zabraviash neshto mnogo vajno ....az moje bi sum edin ot malkoto deto e izpolzval kangali za ohrana ,za razlika ot teb imam LICHNI nabliudenia ne citiram nito govori procheteni raboti pisani v povecheto sluchai ot hora koito ne sa vijdali kak raboti kangal ,drygi kato teb pyk niamat ochi da vidiat kak go pravi ti i chobanin da si nemojesh da go vidish basiram se 

az sum vijdal za razlika ot tbe kangali da ubivat vulk ,vsichki ama vsichki do edno skochiha ,ti mi pokaji klip deto edinia kangal podgonva vulk a ostanalite ostavat da "pazaiat"
otgovori li mi tuk ,dosta staratelno izbiagvash temite za lichni vpechatlenia vsichko koeto kazvash e procheteno i...zabeleji neasimilirano ot "umnata ti glava ,vypreki che imash "istinski"kangali vypreki che si imal stado i kangali ..nishto vsichko napisano ot teb opira v kraina smetka do tova da narechesh kangalaite si na "chisti"
remziii otgovori mi na tova ,na drygoto sym ti otgovarial,nali shte si govorim za rabotni kachestva?ne]o zapecvash
otgovori mi na tova ti kazah

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #212 on: January 24, 2009, 12:35:50 PM »

Маджар с къса спавачка,помниш ли петко, като ме питаше за горските в другия форум
зарати тая спъвачка стана свинар lol

средоселци разградско,а не някъде в делиормана naughty

petko
Hero Member

« Reply #213 on: January 24, 2009, 12:38:08 PM »

haide be remzi ,nali iskashe za rabotni kachestva da si govorim

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #214 on: January 24, 2009, 16:14:08 PM »

тука ти ще говориш за работни качества,аз съм ги говорил и  писал и ти си ги чел във другия форум,а и съм бивш овчар,мераклиите ще си вземат и ще видят и ще  сръвнят как работят,тъй че хич не ми се занимава с млади овчери начинаещи се,нали знаеш занаят не се учи а се краде с практика notworthy

petko
Hero Member

« Reply #215 on: January 25, 2009, 16:31:51 PM »

тука ти ще говориш за работни качества,аз съм ги говорил и  писал и ти си ги чел във другия форум,а и съм бивш овчар,мераклиите ще си вземат и ще видят и ще  сръвнят как работят,тъй че хич не ми се занимава с млади овчери начинаещи се,нали знаеш занаят не се учи а се краде с практика notworthy

nishto ne sum prochel ot teb e tva de go napisa samo ,a to ne stryva tva vyobshte ne e viarno ,dali sum nachinaesht shte se rabere ,ako uspeesh da si dokavesh tvyrdeniata che "мисля че си ми чел постовете когато едните са със и вътре в стадото другите обикалят на по голямо растояние и се сменят периодично,ей това чудото при кангала, че се сменят а не като хукне да гони дивото и да остави не защитено стадото" obiasni mi go tva "chudo",az sum ubeden che tva si go chel ,ma nemovesh da si go obiasnish

ta strai ovchariu ,chul si che kangala ohraniava na po goliam preimetyr ma ne si go razbral ,tova e po skoro post karakitan imashe snimka na razpredelnie na negovite kucheta (pusni snimkata tyk karakitane) pri kangala prosto ne e tolkoz plytno i napraktika se poluchava po goliam perimetyr  .pri ataka vsichki hukvat do edno nito edno ne ostava da pazi stadoto ....ebati pomiara az she znam che ednoto mi goni vulka a drygoto she mi sedi? grumvam go vednaga vmesto takyv pazach bih gledal bezporodno andaunmu sega dyrti ovchariu

triabva vi sybera s gospodin Atanasov ,onzi puk tvyrdeshe che kuche koeto huknelo bilo primamvano ot vylcite i ubivano ,triabvalo da otkloniava s lai 

....shte te popitam pak vijdal li si kangal da stoi pri stadoto pri ataka ako shte i ot kuche da e? vijdal li si niakoga kak reagirat kogato nadushat vulk? vsichki do edno se vpuskat vulcite v povecheto sluchai biagat ,dori i da ne biagat v stadoto pred chobana ne smeiat da doidat ne primamvat chakat niakoi da izostane nai chesto,ako nastane bitka i kucheto zagubi se poluchava onova za koeto e chuval puk gospodin Atanasov ,vijda se che kucheto trygva i ne se vrushta i se interpretira che negovo velichestvo danuchnia podmamil typoto kuche i go ubil ,a istinskite(strahlivite) oceleli ,ako na men vulk mi ubie kuche az shte mu napravia pametnik na kucheto ,a onova deto ostavalo da pazi stadoto she go otrepa

samo s chetene ne stava remzi  edno vreme zatva imashe  teoria i praktika v uchilishte .damoje da asimilirash prochetenoto, i praktika na chobanin ne na pazach na kozi ,vyv vashia krai kato niama vulci ti niama i kak da nauchish

petko
Hero Member

« Reply #216 on: January 25, 2009, 16:33:24 PM »

sori pusnah dubliran post

« Last Edit: January 25, 2009, 16:55:39 PM by petko » Logged

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #217 on: January 25, 2009, 17:56:13 PM »

четеш ли си писаното въобще lol
давай още, браво има кво да научим от тебе за кангали
нищо че ги нямаш lol

petko
Hero Member

« Reply #218 on: January 25, 2009, 18:03:40 PM »

четеш ли си писаното въобще lol
давай още, браво има кво да научим от тебе за кангали
нищо че ги нямаш lol

ooo ,shte me osporish li ili she buksyvash pak ,e kak stava nomera .astra se nadriskva i ti sedi do gyza v tva vreme murad davi vylcite taka li? 

da prodavash iliuzi i da poznavash kangalite ima goliama razlika .

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #219 on: January 25, 2009, 18:09:00 PM »

давай ти си clap

petko
Hero Member

« Reply #220 on: January 25, 2009, 18:10:54 PM »

давай ти си clap
az sum ia .ta kavo ne ti haresa ,maistore" ,popravi me

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #221 on: January 25, 2009, 18:17:39 PM »

майсторси бе петко,ама  на клавиатурата,малко и снимков материал от ежедневито ти да бях видял хептен щах да те призная notworthy

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #222 on: January 25, 2009, 18:21:25 PM »

СИБЕЛ ДЖАН дъщеря на АСТРА,16 месеца в момента разгонена Wink

petko
Hero Member

« Reply #223 on: January 25, 2009, 18:25:11 PM »

kara a ne ti li pravi vpechatlenie kak hora kato remzi i Nikolai Atanasov i stefan popov govoriat za laura edva li ne s aplomb ,niakoi ot tiah daje mai ne razbirat kvo tochno pravi,za chujda poroda .......a edna hubava duma ne kazvat za nashte otishli po takiva programi ,NISHTO ,ako spomene niakoi chobansko to e za da si pridade niakva si tejest ,kum dumite mu za negovoto si kuche

това ли ти са познанията за кангала от ремзи и атанасов
с четене ако се ставаше спец
кучето да беше станал касап
не говориш по същество имаш омраза към кангала понеже е турска порода
и търсиш и изопачаваш всяко казано нещо за кангал,с кърми малези кангалоподобни които си виждал ако въобще ги имаш ако правиш сравнения ще си най големия спец теоретик "ВЕРВАЙТЕ МИ" ще е новата ти книга

tva e debiuta na veche naprednalia v internetkuchkarluka vyv dog bg ....mejdu drygoto va nachaloto pisah samo v kucheta pazachi na stada .....

1789   Кинология / Кучета пазачи на стадата / Кучета пазачи на стадата  -: Декември 03, 2007, 12:41:29 pm 
С интерес прочетох написаното от атанасов и петко,.tva e moje bi pyrvia mu post v doga..ot tam na setne mu stana maistor

remzi ia kaji kak se socializira kuche be
« Last Edit: January 25, 2009, 18:30:46 PM by petko » Logged

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #224 on: January 25, 2009, 18:30:41 PM »

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 56
  Print  

Jump to: