Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 22, 2025, 16:48:31 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 56
  Print  
Author Topic: Турски овчарски кучета - породи, отродия, кръстоски.  (Read 671057 times)
0 Members and 49 Guests are viewing this topic.
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #120 on: January 18, 2009, 09:59:39 AM »

toz s bodovete mnoo iaka tikva ima

като тези оригинален кангал бе петко,ДЕЛИОРМАН КАНГАЛ, АСТРА И ДЖУКИ

petko
Hero Member

« Reply #121 on: January 18, 2009, 10:04:28 AM »

dai svinara be toi me kefi poveche

kangal e ovcharsko kuche remzi ,ti prodal li si edno na ovchar?
 ovchar priznal li ti e kucheto?
...i drygo kak she mi obiasnish srybsko tricvetno obucheno gonche (s nomer po fci lol) da stryva po malko ot dva kila meso 

remzi poznavam edin deto vnese kucheta,kiurd e i kuchetata sa mu ot tam ,znaesh li kolko iska na pale? ,neznam kolko sa mu porodni znam samo che e butnal mnoo evri

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #122 on: January 18, 2009, 10:45:32 AM »

гоце делчевлия купил за 6 хиляди евро ШАРЖОР,поне така ми казаха от турция
а ето ти едни автентични трицветни само че ОСМАНСКИ  Wink

на снимката прапара дядо ми lol

petko
Hero Member

« Reply #123 on: January 18, 2009, 10:56:21 AM »

remzi az sum ubeden che v goce delchev ima i ot nashia krai idvaha da gi izkupuvat s koshnicite

samo che toz ne e ot goce delchev a ot kiurdistan.

za snimkata diado ti nanai ,toi nai veroiatno e se e rodli i umrial v deliormana i do tyrnovo moje da ne e hodil kamo li v istanbul,tova e pazar za goncheta ....ne ti li e minalo prez akula che moje da sa dokarani ot syrbia? puk i koi ti kaza che ne moje da sa frenski da rechem?

petko
Hero Member

« Reply #124 on: January 18, 2009, 10:57:37 AM »

dai svinara be toi me kefi poveche

kangal e ovcharsko kuche remzi ,ti prodal li si edno na ovchar?
 ovchar priznal li ti e kucheto?
...i drygo kak she mi obiasnish srybsko tricvetno obucheno gonche (s nomer po fci lol) da stryva po malko ot dva kila meso 

na tva shto ne mi otgovariash?

petko
Hero Member

« Reply #125 on: January 18, 2009, 11:00:39 AM »

remzi gledam pishesh prodadeno v ANGLiA V SOFIA .tva kato reklama li triabva da se priema ,demek zabelejete kude chak sa mi ocenili kuchetata

ako uspeesh da prodadesh syshtite kucheta za syshtata cena na kurdjaliiski chobanin i da ti kaje evala stryvashe si .....shte te priznaia za tyrgovec
i na tva

remzi kvo she kajesh za tva  lol
« Last Edit: January 18, 2009, 16:30:07 PM by petko » Logged

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #126 on: January 18, 2009, 19:13:47 PM »

петко корените ми са от одринско селото което е на повече от 500 години и от там ми е родата
стига с тоя кюрдистан че започваш да дразниш.ти защо не ми отговори за майчиния език
как така делиорманските са забравили българския и почнали да джарат на турски,а родопите по правоверни и от нас но езика си запазили, а гагузите по българското черноморие и те си запазили майчиния турски, но са приели християнството,нещо да кажеш по тоя въпрос или ще продължиш кат истъркана плоча

ПП.КОГАТО ОВЧАРИТЕ СИ ПОЗВОЛЯТ ХАМЪР, ТОГАВА И ОТ МЕН щЕ СИ ПОЗВОЛЯТ КАНГАЛ
ОК
и не съм прекупвач за да съм търговец,всички клубове и развъдници ако ги имаш за търговци,значи гъмжи навсякъде от търговци.

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #127 on: January 18, 2009, 20:03:09 PM »

гони белгийските свини Wink

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #128 on: January 18, 2009, 20:06:29 PM »

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #129 on: January 18, 2009, 20:14:42 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=F2OLhxnYCo0&feature=channel_page

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #130 on: January 19, 2009, 14:00:59 PM »

а тоя факт къде кога имали  империи тюрките и
нямали кучета  lol

http://www.youtube.com/watch?v=Rl_3rwl-fpg&feature=related

Еждан клипчето е манипулативно. Тюрките са монголоиди и нямат етническа връзка с етносите на турците (османлии), азербайджанците и туркмените. Така че приравняването на империи на тюрките в Средна Азия с Османската империя на турците е некоректно. Казвам горното защото считам, че кучетата на тюрките и турците не трябва да се отъждествяват.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
petko
Hero Member

« Reply #131 on: January 19, 2009, 15:38:29 PM »

ПП.КОГАТО ОВЧАРИТЕ СИ ПОЗВОЛЯТ ХАМЪР, ТОГАВА И ОТ МЕН щЕ СИ ПОЗВОЛЯТ КАНГАЛ
ОК
и не съм прекупвач за да съм търговец,всички клубове и развъдници ако ги имаш за търговци,значи гъмжи навсякъде от търговци.

kogato ovcharite si pozvoliat hamur ...pyrvo kangala ti e vziman predi niakolko pokolenia ot ovchari ,moje bi i bez pari i togava e bil poveche kangal zashtot toi e chobanskoto kuche tvoito jalka imitacia na imenno onova zatva lepkash na laura programata za da gi doblijish do tiah,nema i da doidat chobanite shtot nishto poveche nemogat da bydat ot tehnite ,moje bi sa po skapani daje ,shtot sa razvujdani po drugo napravlenie ,da hvashtat oko na baluci

ne si prekupvach za da si turgovec? che to ne si stryva da gi prekupuvash (imash tam i edni nemci ) kangalkata ti e kato matorica shte izsere desetina tazi godina ,kvo shte ti stryva ? (sys sigurnost po malko ot deset eftini paleta koito da preprodadesh)
izmejdu klubno razvujdane i dvorno vydene razlikata znaesh li kva e? horata imat kuche nad koeto e vodena selekcia be anankoolu i pak ne mogat da izkarat tolkoz kucheta za prodan,imat razhod ,tva kuche triabva da se vodi na izojbi da go oceniat s otlichni eksteriorni kachestva ,s rabotni i oshte syma ti raboti ,ne e dostatychno da kupish edno kuche i da chakash da pochne da rajda .razchitash na tva che v momenta kangala e ekzotichno kuche (vyv vashia krai ,v kurdjali ako shtesh viarvai se razkarvat po ulicite veche )
onezi kangali za koito ti razkazvah stryvat tochno edno agne ili 100 kinta ne mi haresva liniata im kato tvoita sa mai ,

ako laura de si lepnal misleshe kato teb kangala niamasheda davi luvove lol ,ma ti zvuchi gordo

i drygo da rechem che az si kupia ot voite 3 jenski i edin mujkar(shtot samo tiah bi priznal che si struvat dveto hiliadi)sled iade dve godini  pochvam seriino proizbvodstvo s 4 kucheta (sega imam poveche) 30 paleta po 1000 evro ....male az maistina ne gledam kangali ,che az tolkoz ne spestiavam ot dobityka deto ohraniavat celia ,kamo li ot opazenite ot tiah ,ia da ostavia kravite na vylcite i da vzema da si pribera kuchetata v dvora che tam sa po cenni mai lol

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #132 on: January 19, 2009, 15:49:07 PM »

а тоя факт къде кога имали  империи тюрките и
нямали кучета  lol

http://www.youtube.com/watch?v=Rl_3rwl-fpg&feature=related

Еждан клипчето е манипулативно. Тюрките са монголоиди и нямат етническа връзка с етносите на турците (османлии), азербайджанците и туркмените. Така че приравняването на империи на тюрките в Средна Азия с Османската империя на турците е некоректно. Казвам горното защото считам, че кучетата на тюрките и турците не трябва да се отъждествяват.

една история една култура един език една религия един народ, ето ти още едно "манипулативно клипче"
http://www.youtube.com/watch?v=RO8Aq8ZOtbM

DIO
Sr. Member

« Reply #133 on: January 19, 2009, 17:42:51 PM »

http://www.vbox7.com/play:42079101
Ремзи преведи за какво става на въпрос.Тия кучета имат ли нещо общо с кангала.Едното е САО доколкото го виждам
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #134 on: January 19, 2009, 17:53:40 PM »

http://www.vbox7.com/play:42079101
Ремзи преведи за какво става на въпрос.Тия кучета имат ли нещо общо с кангала.Едното е САО доколкото го виждам

това са авганци не знам езика им  no
може да са местни породи
но приличат на алабай

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 56
  Print  

Jump to: