Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 22, 2025, 22:49:01 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 56
  Print  
Author Topic: Турски овчарски кучета - породи, отродия, кръстоски.  (Read 671427 times)
0 Members and 116 Guests are viewing this topic.
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #45 on: January 14, 2009, 10:00:21 AM »

ЗЕЙНА Wink

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #46 on: January 14, 2009, 10:03:43 AM »

РОЖДА Wink

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #47 on: January 14, 2009, 10:06:35 AM »

КЕЗБАН Wink

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #48 on: January 14, 2009, 10:08:14 AM »

СНИМАНИ СА ВЧЕРА

petko
Hero Member

« Reply #49 on: January 14, 2009, 15:12:53 PM »

СНИМАНИ СА ВЧЕРА
:naughty:haide na kangalchetata be ,ne vijdate li che sa v prodajna vuzrast  lol

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #50 on: January 14, 2009, 15:21:44 PM »

СНИМАНИ СА ВЧЕРА
:naughty:haide na kangalchetata be ,ne vijdate li che sa v prodajna vuzrast  lol

преди ми казваше да качвам свои снимки,сега кво пищиш не мога да разбера confused
продавам и големи ама не са за твоя джоб,може и на руски bash

petko
Hero Member

« Reply #51 on: January 14, 2009, 15:32:10 PM »

e chak pa cialoto kotilo napravo si prevurnal temata v razydnik "remzi" predstaviane na paletata ti e po dobro ot niakoi v specializiranite temi na razvydnicite
....i drygo ne sym li ti spomenaval che pet pari nedavam za tvoite kangali ,ako niakoga dam pari za chobansko kuche ili shte  e ot chobanin ili ot chovek deto moje da mi prikazva na tema chobanski kucheta 

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #52 on: January 14, 2009, 16:40:47 PM »

e chak pa cialoto kotilo napravo si prevurnal temata v razydnik "remzi" predstaviane na paletata ti e po dobro ot niakoi v specializiranite temi na razvydnicite
....i drygo ne sym li ti spomenaval che pet pari nedavam za tvoite kangali ,ako niakoga dam pari za chobansko kuche ili shte  e ot chobanin ili ot chovek deto moje da mi prikazva na tema chobanski kucheta 

значи си върша работата добре,а кой колко дава негов проблем, а аз как ги давам мой проблем
преди ти подарявах пале мелезче но ти се подигра
а за напред щеше и хубав кангал да ти подаря,понеже щеше да го използваш за стадо,да видиш истинските кво са не РАЙД, АМИ ЦИАНИД
но изглежда в тебе зависта и злобата натделя и почна да плюеш
а за овчарлъка козевъдство овцевъдсто видях че не е за мен работа,за това на всички животновъди шапка им свалям,животното не пита самолет ли караш феррари ли караш,като няма пастир и дояч захващаш се почаваш доиш пасеш,много е лесно да кажеш животновъд съм и да въртиш синджира
за това бил съм на къра с животни и кангали ДОСТА години,това ми е достатъчно да знам някои работи колкото за себеси в сравнение с тези спецове които СА ПО ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ,КУЧКАРИ, КИНОЛОЗИ И  ЧОБАНИ НА
 КЛАВИАТУРАТА

ПП.качване на снимки както виждаш скоро се научих и ще качвам от турция от моите ще пускам клипчета всеки да гледа и преценява кое как е кво е, а г-н Атанасов ще корегира някои работи КАТО НЯКОИ ИЗЦЕПКИ НАПРИМЕР Wink

petko
Hero Member

« Reply #53 on: January 14, 2009, 16:43:22 PM »

lol

tva kreshteneto za men li se otnasia?
« Last Edit: January 14, 2009, 16:52:15 PM by petko » Logged

petko
Hero Member

« Reply #54 on: January 14, 2009, 16:51:07 PM »

ПП.качване на снимки както виждаш скоро се научих и ще качвам от турция от моите ще пускам клипчета всеки да гледа и преценява кое как е кво е, а г-н Атанасов ще корегира някои работи КАТО НЯКОИ ИЗЦЕПКИ НАПРИМЕР Wink

da preceniava kakvo? ..otkude da si kupi?

pp dobre znaesh che gospodinAtanasov ne vliza tuka taka che reklamkite v jelaeshti go sait......sakun da ne ostane niakyde kudeto da ne se reklamirash be ,aha da vidish niakude tema kangal i si gotov da ia nacvykash s reklami da ne bi niakoi da ne razbere tyrseiki si kangal che imash za prodavane 
« Last Edit: January 14, 2009, 16:55:05 PM by petko » Logged

petko
Hero Member

« Reply #55 on: January 14, 2009, 17:04:40 PM »

Турския Кангал е едно изключително едро високо
пастирско овчарско куче.Има екземпляри на които
височината в холка им е над 1метър. Американска
фондация за опазване на гепардите под раководството на д-р Лаура Маркър от 1994г.
се разпространява в Африканските държави
като най-идеялното овчарско куче издържащо
на резките дневни до +50C° и нощни под -0C°
И това превръща Кангала във най-добрия
пазач на стада от гепарди,лъвове,вълци и други хищници.Тук може да видите Кангалите в Африка http://www.youtube.com/watch?v=v0Ainmk-db8

tova li si nauchil za kangala beii,malko elicemerno da ti pravia zabelejki ,obache e bykel s pravopisnni ...i pastirsko li e ili ovcharsko lol 
nemash si napredstava kolko si smeshen kato se pishesh razvydchik
.iluzionist

ta da se vyrnem na predstavianeto na kangala ot vodeshtia v stranata "razvydchik"(po negovi dumi)
purvo mnogo mrazia kogato edno neprochno delo ili dumi kato tezi na laura bivat izpolzvani ot merkantilni tipove kato teb za sobstvena izgoda ili puk stefcho de "vijdal"kak takiva "rabotni" linii opazvali stadata v afrika i kak "daveli gepardi ,ti puk i vylci mu pripisa (afrikanski zer) i luvove lol
purvo imash li si na aber kvo she stane ako luv doide a? mislish che shte izbiaga? ili che she go sdaviat kangalite ,samo po edin shamar i she im otkachi glavite ..ma za reklamata ti v saita biva da se pishe tazi glupost ,niakak si na horata im haresva takova kuche de i luva ne go zakacha ,samo che ne pripisvai tezi si ti izmishliotini na neia i neinata programa za opishesh v tipichno orientalski stil tvoite si kucheta ,mejdu drygoto neinite sa malko anadolski ovcharki ,imagi i shareni daje .ma legendata ti haresva i se opitvash da doblijish niakak si i tvoite do tiah

.......vzemi pomoli gsopodin Atanasov da ti pozvoli da kopnesh niakoia negova statia za kangala ,che naistina e smeshno ,puk nima da ima pravopisni i sintaktichni greshki
« Last Edit: January 15, 2009, 15:10:02 PM by petko » Logged

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #56 on: January 14, 2009, 17:06:06 PM »

КАЗА ЩЕ ТИ ДАДЕ ОТ ТОЯ Wink

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #57 on: January 14, 2009, 17:10:01 PM »

скоро не си ходил до бяла май lol

petko
Hero Member

« Reply #58 on: January 14, 2009, 17:18:17 PM »

http://www.dog-ejdan.com/bg/

madjar ..svinar ,che i otkrivatel? otkrivatel v gater metur na dva ,ako go pusna v rodopa she stane gyzar ,madjar kangala

triboicite osven nomera po fci imat li rodoslovie ? lol

bai liab ima oshte da iadesh i doka stanesh tyrgovec ,be dai dvaise leva na niakvo lape da ti oformi saita ,barem ot pravopisnite ti greshki da go lishi

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #59 on: January 14, 2009, 17:20:01 PM »

тоя дето те кефише е много навит да си даде ПАЛЕТО на теб Wink

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 56
  Print  

Jump to: