Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 22, 2025, 22:39:56 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 56
  Print  
Author Topic: Турски овчарски кучета - породи, отродия, кръстоски.  (Read 671351 times)
0 Members and 123 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #150 on: January 21, 2009, 13:39:03 PM »

КОМЕНТАРИТЕ ГИ ОСТАВЯМ НА ПЕТКО
пак да казва на бялото черно,такъв кангал ако имаш като моя Джуки,аз ще купя от теб петкоооо naughty

a pital li si me dali shte ti prodam?

remzi az ne sym ispertt ,tozi kiopek ne mi haresva.niama da mi se izdignesh v ochite i da imash nai chistia kangal ,tova ne te pravi ni po razbirach ni po libitel ,to ostana i da imash kucheta de na nishto ne miasat ,kuv tyrgovec shte si togava?

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #151 on: January 21, 2009, 14:00:11 PM »

Еждан,
тази кучка която е снимана сама нещо не ме грабва така както Астра и Лъки. Без да те обидя но някакси излъчването на тия двете кучета е по-диво, по-истинско! Имаш ли снимки на кучета от връзката на тези две кучета Астра и Лъки?
petko
Hero Member

« Reply #152 on: January 21, 2009, 14:25:03 PM »

STARTER
Hero Member

« Reply #153 on: January 21, 2009, 16:13:27 PM »

искам да те попитам в град Котел продавал ли си Кангали
Не съм чул около Котел за такива елитни кангали, като на Ремзи. Поне по стадата няма такива.
Ако си от Котел или района, обади се някой път.
petko
Hero Member

« Reply #154 on: January 21, 2009, 16:27:35 PM »

искам да те попитам в град Котел продавал ли си Кангали
Не съм чул около Котел за такива елитни кангали, като на Ремзи. Поне по стадата няма такива.
Ако си от Котел или района, обади се някой път.
  lol,hamuri nemat li be,za da imat chobansko kuche?

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #155 on: January 21, 2009, 17:58:22 PM »

днескашна снимка малко на Астра Wink

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #156 on: January 21, 2009, 18:00:22 PM »

петкоо дай да видим твоите кюпеци дет им викаш кангали,малко аз да ги коментирам
то се видя че освен мен друг не качва снимки на кангали от българия

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #157 on: January 21, 2009, 18:06:44 PM »

Еждан,
тази кучка която е снимана сама нещо не ме грабва така както Астра и Лъки. Без да те обидя но някакси излъчването на тия двете кучета е по-диво, по-истинско! Имаш ли снимки на кучета от връзката на тези две кучета Астра и Лъки?

тя е малаклъ турски мастиф и е заплодено на подобно, те  са по бойни и агресивни и не ходят със стадо като кангала,петко може да се напъне да преведе,може друг който знае турски

http://www.youtube.com/watch?v=kCpHzoIEBhI

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #158 on: January 21, 2009, 18:10:00 PM »

ето и кангал дори да не е най качественното

http://www.youtube.com/watch?v=cBF9OuFz7Nw&feature=related

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #159 on: January 21, 2009, 18:27:29 PM »

труда на Сербюлент да ходи из цала турция да снима чистокръвни кангали и да обеснява разликата с другите турски чобански кучета

http://www.youtube.com/watch?v=am5LDuJ9-XM&feature=related

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #160 on: January 22, 2009, 09:09:08 AM »

Еждан,

тя е малаклъ турски мастиф и е заплодено на подобно, те  са по бойни и агресивни и не ходят със стадо като кангала,петко може да се напъне да преведе,може друг който знае турски

Именно за това казах че не ми допада.  Wink

Май повечето кучета внесени у нас са малаклъ. Имаш ли такава информация, и знае ли се точно в самия естествен ареал на чистопородния кангал как стоят нещата? Имам предвид вТурция.
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #161 on: January 22, 2009, 09:28:23 AM »

ето един между кангал и малаклъ  и известните специалисти разказват как в изложби от 300,400кангала чистокръвните са 3,4 на брой  http://www.youtube.com/watch?v=BwwYTusl-tI

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #162 on: January 22, 2009, 09:31:42 AM »

Еждан,

Именно за това казах че не ми допада.  Wink

Май повечето кучета внесени у нас са малаклъ. Имаш ли такава информация, и знае ли се точно в самия естествен ареал на чистопородния кангал как стоят нещата? Имам предвид вТурция.

за това и аз обеснявам че то е турски мастиф малаклъ те не ходят със животни,стават за пазачи по борбенни са по агресивни и са по добри пазачи отколкото чобански

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #163 on: January 22, 2009, 09:36:29 AM »

ето как български съдии оценяват мастиви за кангал

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #164 on: January 22, 2009, 09:40:38 AM »

а ето  чистокръвен кангал и пак с български съдии

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 56
  Print  

Jump to: