Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 22, 2025, 22:39:54 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 56
  Print  
Author Topic: Турски овчарски кучета - породи, отродия, кръстоски.  (Read 671350 times)
0 Members and 122 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #135 on: January 20, 2009, 08:48:37 AM »

ПП.КОГАТО ОВЧАРИТЕ СИ ПОЗВОЛЯТ ХАМЪР, ТОГАВА И ОТ МЕН щЕ СИ ПОЗВОЛЯТ КАНГАЛ
ОК
и не съм прекупвач за да съм търговец,всички клубове и развъдници ако ги имаш за търговци,значи гъмжи навсякъде от търговци.
ЗА УТО4НЕНИЕ- ТОВА Е РАЗДЕЛ НА БЕБЕТАТА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ РАЗВЪДНИК- [[ VON KRISTINGER HAUS ]].ТОЗИ РАЗДЕЛ Е СЪЗДАДЕН ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ КЛИЕНТИТЕ КАКВО МОГАТ ДА О4АКВАТ КАТО КА4ЕСТВО,ТОВА Е МОЖЕ БИ ПЪРВИЯТ САИТ В БЪЛГАРИЯ КОИТО ОТВАРЯ ТАКЪВ РАЗДЕЛ-ЗАЩОТО НА НИКОИ НЕ МУ СТИСКА ДА ГО ОТВОРИ ,И ПОКАЖЕ НА ЦЯЛА  БЪЛГАРИЯ  КАКВО СТАВАТ БЕБЕТАТА КОИТО СА ПРОДАЛИ,А НЕ ДА СЛАГАТ СНИМКИ САМО НА БЕБЕТА .НЕКА СЕ ВИДИ КАКВО СТАВАТ ТЕЗИ БЕБЕТА КАТО ПОРАСТНАТ,

pp toz razvydnik tvoi li e ....vydacho? i snimki na prodadenite ot teb kangali imash li? na vsichki ne samo na tezi deto ti uidisva?

pp Yugoslav Tricoloured Hound lol,gardeshim ti she me spukash ......iygoslawia otdavna ia niama
« Last Edit: January 20, 2009, 08:55:54 AM by petko » Logged

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #136 on: January 20, 2009, 09:29:20 AM »

за немска овчарка,сайта е на мой приятел от казанлък
първо чети провери изцепваш се неподготвен

нищо не казваш за МАДЖАР такъв реднос кангал няма да и видиш никога на живо
нали щеше да говориш за кангали айде да те видим до тук само заяждания и сърбежи

petko
Hero Member

« Reply #137 on: January 20, 2009, 14:00:51 PM »

e govorim be to osven tvoite niamalo drygi v bg,nali?  lol,puk i moga li da kaja neshto pred takyv kapacitet praktik kakto sam se narichash lol

....kak se kazvashe saita?

greihaundite ti li gi vydish? triboicite i vuobshte ima li pri teb neshto rodoslovno? neshto koeto ti si proizvel po pravilata ,za kangala she se izvinish ma za drygite ?

petko
Hero Member

« Reply #138 on: January 20, 2009, 14:26:23 PM »

за немска овчарка,сайта е на мой приятел от казанлък
първо чети провери изцепваш се неподготвен

нищо не казваш за МАДЖАР такъв реднос кангал няма да и видиш никога на живо
нали щеше да говориш за кангали айде да те видим до тук само заяждания и сърбежи

saita ne e li na ejdan .na procent li si ?

shto ne puskash snimki i ti na kuchetata de si izprodal ?i dali sa dovolni klientite ,mogat li naistina da praviat chelna stoika ili za kvoto tam im gi prodavash

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #139 on: January 20, 2009, 15:41:33 PM »

петкоооо ей докога ша са занимавам стибе ва ти що са ядеш с мени ва ти друга работа нямаш ли ва петколю,ти нали разбираш от кучета ва за кво тий родословие да го показваш на иван димитров ли
да ти пусна малко грейхаунди тогава с кангалите навремето дет викаше къде ги шатна толкова кангала, из българия бе петко ако им направиш днк тест сигурно 80% ша са от моите бе петко,да ти кажа сега ги чипирам без да давам баркода на собственника,като каже от турция шат четеца и излизат данните на кого е от кого е, микрочипче петко знаиш ги във всеки ветеринар ги има

dog-ejdan сайта е на Еждан Ремзиоглу петкоо и сина ми ми го прави и обработва, а е на 13 години,тези някои правописи той ги први и не ги оправя вика по простичко и достоверно вика стоялу
а аз нали усновну незавършину имам прустену ми е,а и нали съм от друга нациуналнуст това коету най та притиснявъ най вечи

ето виж маджар кат малък как съ разкарва окулу грейхаундите naughty

petko
Hero Member

« Reply #140 on: January 20, 2009, 17:13:50 PM »

ne niamam si dryga rabota  lol....remzi v kj niama i edin tvoi  lol,zakvo im e rodoslovie ?znaesh li che stc imat raboten izpit a ne moito svinar otkrivatel lol,tvita lingia moje da e ot kuche koe ne moje da pokrie izpitite ....i zabeleji izpitite sa  na zaek lol
kakvopraviat v na ejdan saita nemski ovcharki?moje bi procent ot dalaverata ,a razvydchiko?

pitam pak imash li edno rodoslovno kuche koeto ti si proizvel?       s kolko porodi si opitval pone edno uspia li da napravish kato orata be za cenite ti da ne govorim beter eliten razvydnik

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #141 on: January 21, 2009, 06:17:40 AM »

Хора дайте малко по-кротко! Оставете личните нападки и давайте по темата - КАНГАЛ!!!!

Еждан, кангала на последната снимка с кутрето от горе ми харесва! Имаш ли и други негови снимки и особено на главата му?
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #142 on: January 21, 2009, 07:43:18 AM »

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #143 on: January 21, 2009, 07:58:55 AM »

КОМЕНТАРИТЕ ГИ ОСТАВЯМ НА ПЕТКО
пак да казва на бялото черно,такъв кангал ако имаш като моя Джуки,аз ще купя от теб петкоооо naughty

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #144 on: January 21, 2009, 07:59:54 AM »

Хубавото си е хубаво!
Това твое развъждане ли е, или е внос от Турция?
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #145 on: January 21, 2009, 08:11:00 AM »

Мое развъждане,първия внос от турция беше през 2001г.
а последния миналата година на тая женска Крейза от КРЕЙЗА МИ е първо кучило а от АСТРА вече 5 то кучило имам,за това казвам на петко че към 50 броя са в българия от моите от 2002 година насам и като сметнем че са ги заплождали понеже 20-тина бяха женски и ето ти внос от турция biggrin

Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #146 on: January 21, 2009, 08:22:07 AM »

ето  ЛЪКИ И АСТРА 2003Г. първите които са вкарани от турция с второто си кучило при мен,след което Лъки смени няколко собственника в нашия край и има поколения от други чобански кучета но не и от друга женска кангалка

CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #147 on: January 21, 2009, 09:50:05 AM »

Това какво ще рече  confused има поколения от други чобански кучета но не и от друга женска кангалка ползат го за облагородяване  confused
milkojor
Sr. Member

« Reply #148 on: January 21, 2009, 10:16:55 AM »

искам да те попитам в град Котел продавал ли си Кангали

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
Ejdan Remzioglu
Full Member

« Reply #149 on: January 21, 2009, 10:33:09 AM »

Това какво ще рече  confused има поколения от други чобански кучета но не и от друга женска кангалка ползат го за облагородяване  confused

ДА ТОЧНО ТАКА

а кой купувач от къде е, почнах от миналат година да следя и им имам телефоните
ето например едно кутре на Астра на 6 месеца, което го дадох в самоков,собственика САШО ми прати тая снимка когато стана на 6 месеца с име ЦЕЗАР

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 56
  Print  

Jump to: