S.Diamandiev
Newbie

|
 |
« Reply #15 on: November 10, 2008, 20:15:48 PM » |
|
:clap:PENCHO, Защо да се чудя кое какво е. Ти да не вярваш сляпо на всичко което ти се каже. Или за теб има само два цвята. Аз не съм ходил на изложба заради евентуална интрижка, но /за мен/ , лично това отношение показва пренибрежение към всички останали участници. Но е и вярно че които му се ходи на изложба, трябва да се съобразява с неините правила... Като цяло ме интересуваше , как си доказвате на вас, в 1 ринг, чистопородноста на кучетата.
Г-н Диамандиев, мисля че подробно бях обяснил в по-горните си постове защо са два ринга и какъв е реда! Не считам че МАКК изнудва някой да стане или да не стане член - това е пълен абсурд! Членството в МАКК е доброволно и в тази Асоциация членуват хора които дори не отглеждат куче! А що се отнася до правилата то те са такива и който му харесва играе който не му харесват не играе - това е! На Вас едва ли Ви харесва като се качите в градския транспорт да си купувате билетче! Но ако имате билетче - возите се, ако не - слизате! Това са правила понякога не ни харесват, но трябва да се спазват! Да, за чистопородността на кучетата в ринг 1 има кой да отговаря - знае им се произхода доста назад още повече че са проверени и по потомство и е инбридирано по повечето от тях! Никой разбира се не е застрахован от грешки - важното е те да се признават! Понеже лично към мен отправяте мнението си - да аз открих истината за автентичното куче на България и го наричам Каракачанско и не съм съгласен с визията на кучето което се налага по изложби като БОК! Това е отдавна коментирано и не искам да се повтарям - всеки трябва да види истината сам! Истината е относително понятие и търпи интерпретация според виждането и, от различни хора. Не ми отговаряите, но аз исках подробно да разбера как си доказвате чистопородноста на кучетата си, кои и как ги проверява.? А за инбридите и какви кучета съешавате няма да говорим.... Тези неща ми бяха интересни , защото винаги е по лесно да се оплюват хората , а собствените грешки да не се виждат.  Но това и Вие го знаете не по зле от мен.
|
|
|
|
|
|
|
Kuma
Newbie

|
 |
« Reply #16 on: November 12, 2008, 19:57:49 PM » |
|
Kenal vucho vav malo konare ima kucheta ot teb pri edin ovchar Krasi kakva liniq sa
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #17 on: November 13, 2008, 15:45:56 PM » |
|
Kenal vucho vav malo konare ima kucheta ot teb pri edin ovchar Krasi kakva liniq sa
Здравейте! В с. Мало Конаре преди години давах две мъжки кучета от едно кучило при Краси! В момента доколкото знам е живо само едното! Единият брат с име Ичо беше много по добър и като характер и като екстериор от другия си брат Чакър. Кучето Чакър се роди със различен цвят на очите и за това го кръстихме така. Въпреки сериозния си недостатък - едното му око беше синьо, кучето беше с яка муцуна и плоска глава. Другия брат беше отровен ако не се лъжа преди половин година! В момента, след като Краси продаде овцете нямам представа къде е кучето и в каква форма се намира! Поздрави!
|
|
|
|
|
|
|
Kuma
Newbie

|
 |
« Reply #18 on: November 20, 2008, 17:51:42 PM » |
|
TE KAKVA LINIQ SA MNOGO MNOGO MI HARESVAT
|
|
|
|
|
|
|
Balchev-Balkan
Jr. Member

|
 |
« Reply #19 on: January 21, 2009, 21:44:35 PM » |
|
г-н Балчев, кучето Пальо, преди да отиде в Славейко, знаеш ли от къде произлиза? Или просто купуваш куче "фантом" без ясен произход само защото ти харесва? .......ето това излиза от кучето "фантом" Пальо,а не като на Росен прехвалените ,,катерици,,и не само  
|
|
« Last Edit: January 21, 2009, 21:47:07 PM by Balchev-Balkan »
|
|
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #20 on: January 22, 2009, 10:14:19 AM » |
|
Г-н Балчев, не ви прави чест да плюете така лекомислено по кучетата на този или онзи развъдчик!!! Забравихте как надничахте по кучетата които същият този Росен купи от Рангел и Петьо!!! Сега понеже нямате допир до тях и станаха катерици!!! А итова "не само" което използвате в поста си ме кара да мисля че търсите и други интриги!
|
|
|
|
|
|
|
Balchev-Balkan
Jr. Member

|
 |
« Reply #21 on: January 22, 2009, 11:56:18 AM » |
|
Г-н Балчев, не ви прави чест да плюете така лекомислено по кучетата на този или онзи развъдчик!!! Забравихте как надничахте по кучетата които същият този Росен купи от Рангел и Петьо!!! Сега понеже нямате допир до тях и станаха катерици!!! А итова "не само" което използвате в поста си ме кара да мисля че търсите и други интриги!
г-н Вучков,защо само моите думи звучът като плюене и интригантстване,а вашиТе не :confused:кой пусна слуха за Пальо че е мелез с кавказец,нюф и др. затова съм пуликувал снимката да се види кво излиза оТ ,,фантоми,,всеки да си прави извода сам :naughty:оТносно кучетата коиТо Росен купи и след това препродаде за около 300лв. бройката, никога не съм имал пролем да взема оТ тях,но ,,талаш,, не ми трябва,има достатъчно от него в района,дори ако искаш Ти или Той мога да ви ги натоваря и върна да им се радваТе и да си ги въдите 
|
|
|
|
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #22 on: January 22, 2009, 13:00:12 PM » |
|
г-н Балчев, знаете ли от кучета "фантоми" с чистопородни кучки, колко "добри" животни произлизат, бих казал отлични!? Преди да говорите за плюене, поразпитайте малко за кучетата които купувате!!! Неведнъж сте заявявал че видите ли куче което на вас ви хареса го купувате независимо каква цена ви обявят! Дори без да знаете нищо за него или пък дори да не знаете родителите на кучето, нали така!? Пак повтарям за мен е по-добрия вариянт да използвам куче с недостатъци в екстериора, отколкото "безупречен фантом"!
А за кучетата в р-к Тито, вие трябва само да се извините, защото първоначално Рангел и Петьо, а после и Росен, събраха последните костенски кучета с които толкова много се спекулира! Спекулира се защото кой знае, кой не знае - всеки въдел "костенски кучета"! А как са изглеждали тези костенски кучета, голяма част и идея си нямат! Аз не знам какви кучета имате вие от Росен, но ако са от костенските линии се радвайте защото само там останаха! Така че г-н Балчев каквото сте могъл да вземете - дръжте си го и си го въдете за да казвате че наистина имате от "старите костенски кучета"! Поздрави
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #23 on: January 23, 2009, 20:21:42 PM » |
|
Балчев то нахалството и безочие понякога при теб граници няма. На какъв се правиш с евтините ти опити за интригантство не мога да разбера.Много добре знаеш ,че кучето Пальо е мелез и знаеш много добре от къде е и как се е получило.Дори последния път за съжаление когато те допуснах в развъдника ми, ти беше заедно с Даниел и аз пред теб запитах Рангел по тел.на високоговорител и вие добре чухте как и защо и от къде и кога и на къде. На всички в форума искам да кажа и на теб Наско от къде идва ненависта у г-н джамбазина Митко Балчев към р-к ТИТО и мен. Към мен първо идва защото нищо не съм му спестявал на Митко относно него и кучетата му/става въпрос за мелезите които и до ден днешен продължава да взема/.Добре също така съм му обяснил и приликата с другия Митко от Брани поле-джамбази които само купуват и препродават малки и големи кучета и се тупат в гърдите за големи постижения в запазването на породата/аз лично никога не съм харесвал такъв тип хора/. За тоя от Брани поле знаем,че нищо не успя да запази от костенските кучета които имаше .За Балчев нека той сам покаже.Винаги съм му казвал мнението ми в очите му а той мълчи и след това някакви напъни по форумите.Лошо Митко лошо.Неприсъщо за килограмите ти. Към Рангел и Петьо пък подобно защото само се подиграваха с него когато той искаше кучета и те не му даваха а по-късно го пращаха и при мен а от там аз пък при тях и т.н  .Така е Балчев ,разбирам те друже задето ти е криво ама и ти най-накрая разбери нещо.Някои кучета не се продават.Иска ти се да имаш нещо хубаво из двора но не става така.Хоп на ти парички и дай ми го този и след това всеки да разправя:..."ей виж Балчев хубаво куче има.Едно време тук таме взимаше -няма ги вече тия балъци а пък и кучетата намялаха пич."Хубаво куче днес се прави/и то чисто не мелез/,не се купува". Не мога да разбера хора като теб и адаша ти .Хем се изхвърляте като ч..... на знаеш какво относно нашите кучета иначе търсете и вземате всяко едно което ви дадат/ако ви го дадат/. Иначе как го каза"талаш" -  :notworthy:Като са такива не продължавай да купуваш кутрета от нашите кучета бе , и да ги даваш на ония другия ти приятел дето каквото му дадеш и той купува.Иначе си сладкодумен търговец от големите играчи но на ниски топки.Признавам те. :notworthy:Искал си да заплождаш на мои кучета-не стана,искаше да купуваш от мен малки -не стана,големи-пак не стана.И не мога да разбера защо искаш от "катериците" тогава..С теб човек само може да се спука от смях честно.
|
|
« Last Edit: January 23, 2009, 20:55:25 PM by kennel tito »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #24 on: February 03, 2009, 15:53:28 PM » |
|
Брех че слабо се развива тая тема.. Че и другите в тоя раздел. Само не мога да си обясня защо? Инак скрито и покрито тихичко и насаме всички могат да обсъждат кучета, тук мълчите.
?
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #25 on: February 03, 2009, 19:31:56 PM » |
|
Брех че слабо се развива тая тема.. Че и другите в тоя раздел. Само не мога да си обясня защо? Инак скрито и покрито тихичко и насаме всички могат да обсъждат кучета, тук мълчите.
?
Ми много просто в БГ няма мелези, няма нетипични или кучета с неясен произход - всичко е ок, породите си се развиват и така 
|
|
|
|
|
|
|
Halibryam
Newbie

|
 |
« Reply #26 on: February 05, 2009, 19:36:49 PM » |
|
vidiah v temite edno kuchi Boian mnogo mi prilicha na banska smeska sus sanbernar
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #27 on: March 11, 2009, 12:39:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #28 on: March 11, 2009, 12:44:02 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
STARTER
|
 |
« Reply #29 on: March 11, 2009, 12:44:55 PM » |
|
Тука се види, че снимката е неясна. Това ли му е неясното на кучето? Информация някаква за него? Или просто сме снимали неясно куче и го слагаме в неясната тема?
|
|
|
|
|
|
|
|