Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 07, 2025, 18:31:29 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Print  
Author Topic: Кучета с неясен произход  (Read 211384 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #105 on: June 05, 2011, 15:07:15 PM »

надявам се да съм задоволил любопитството ти
както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото...

хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай"
Как така  confused нали е от елитен развъдник, като тошковите  lol
Учительо кажи си мнението,бъди мойта пътеводна звезда..........
Нямам думи  hmm  МИНДИЛ  hmm
notworthy notworthy нека бъде светлина,учителя каза МИНДИЛ notworthy notworthy notworthy
Тая светлина и теб те е озарила, но ти си с тъмни очила и не гледаш   man
Добре,че си ти да ми покажеш пътя,Учителю notworthy

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Ariman
Hero Member

« Reply #106 on: June 05, 2011, 15:19:48 PM »

Едана идея да ви дам - вместо да се лигавите,защо не започнете от някъде да изняснявате нещата, явно има проблем, или ако няма то поне да се дават обяснения тези кучета защо изглеждат така, кои са родителите им , какви линии продължават(продължават ли?) и да се търсят причините за видимите за всички нас следствия!Дерзайте!

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
bojidar
Full Member

« Reply #107 on: June 05, 2011, 16:12:20 PM »

И все пак настоявам въпросния Пламен да даде доводи за свойте твърдения  hammer hammer hammer
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота naughty cheers!!!

Ще ги мериме като израснат  Wink

от кой кучета е това кутре confused
rex
Hero Member

« Reply #108 on: June 05, 2011, 18:47:17 PM »

Едана идея да ви дам - вместо да се лигавите,защо не започнете от някъде да изняснявате нещата, явно има проблем, или ако няма то поне да се дават обяснения тези кучета защо изглеждат така, кои са родителите им , какви линии продължават(продължават ли?) и да се търсят причините за видимите за всички нас следствия!Дерзайте!
Честно казано показаното мъжко куче с пълен "Х" отзад като цяло започва да ми разбива илюзиите за латентната дисплазия при каракачанците... Ако наистина е каракачанец и не е гледано "в къщи" разбира се. За разлика от женската обаче той
 показва някаква коститост, поне съобразна на ръста му. По показаната снимка и това, което се вижда от нея, женското куче бая е в гъза. А и Кюреница изказа явно лични впечатления като психика ...
Както каза Ариман - абе защо не започнете конструктивна дискусия за зърното, за плявата я слушаме всеки ден нали ...

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #109 on: June 05, 2011, 20:54:39 PM »

Не искам да се меся,но р-к Кюреница няма ли кръв от р-к Тито,основата не са ли кучета на Росен?
да има една кучка при мен(не е сивата ) росен не е произвел ни майка и , ни баща и нито пък нея, родителите на кучката  са произведени  от преди росен да купи развъдник Тито и след това Росен ги купува от хора.
кучката се ражда при мен.
всеки започва с кучета от някъде не падат от небето !
чак пък основата да са от росен.
повечето  кучета са  от Миро едни произведени от него  други взети от други места и тн.
« Last Edit: June 05, 2011, 21:01:08 PM by kennel Kyurenitsa » Logged

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #110 on: June 05, 2011, 22:12:37 PM »

Не искам да се меся,но р-к Кюреница няма ли кръв от р-к Тито,основата не са ли кучета на Росен?
да има една кучка при мен(не е сивата ) росен не е произвел ни майка и , ни баща и нито пък нея, родителите на кучката  са произведени  от преди росен да купи развъдник Тито и след това Росен ги купува от хора.
повечето  кучета са  от Миро едни произведени от него  други взети от други места и тн.

Прав си от някъде се почва,аз бях останал с впечетлението че имаш две дъщери на Хари и един син негов............ За това те питам! А може ли да обясниш за проблема с Мура?
« Last Edit: June 05, 2011, 22:17:47 PM by todor_govedarci » Logged

aborigen
Sr. Member

« Reply #111 on: June 06, 2011, 06:30:45 AM »

да има една кучка при мен(не е сивата ) росен не е произвел ни майка и , ни баща и нито пък нея, родителите на кучката  са произведени  от преди росен да купи развъдник Тито и след това Росен ги купува от хора.
повечето  кучета са  от Миро едни произведени от него  други взети от други места и тн.
Хахаха.Ама ви взе парите за тях. lol lol lol
Като ви казвам че ги хваща от СМЕТИЩЕТО не ми вярвахте. biggrin lol lol

Сега ги хранете и си трайте. cheers cheers cheers
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #112 on: June 06, 2011, 09:44:20 AM »

И това ли е най-важно в случая,парите confused Аз тез кучета съм ги взел,не заради парите,а защото ми е КЕФ и ми вършат някаква работа,така си и ти и кюреница..........Казваш от сметището,ОК но и ти си работил с него и имаш кръв от кучетата му(знам от теб,че си пускал кучка на Мангал Тито).........
п.с.Кога приемаш гости,за малко снимки и да ми кажеш точно как върви кучката в дядо ми cheers

aborigen
Sr. Member

« Reply #113 on: June 06, 2011, 10:16:35 AM »

И това ли е най-важно в случая,парите confused Аз тез кучета съм ги взел,не заради парите,а защото ми е КЕФ и ми вършат някаква работа,така си и ти и кюреница..........Казваш от сметището,ОК но и ти си работил с него и имаш кръв от кучетата му(знам от теб,че си пускал кучка на Мангал Тито).........
п.с.Кога приемаш гости,за малко снимки и да ми кажеш точно как върви кучката в дядо ми cheers
За Тито са важни парите. lol
Аз от неговите НЯМАМ.И никога няма да имам ако ще  кучетата да свършат на света само неговите да останат пак няма да си взема.
Тошко малко да те светна.
Известното куче ТИТО давеше овцете на КАВЛАЦИТЕ  от Костенец и те данего трепат го продадоха на Рангел.Та от тоя вълк сега хващат сой.Е тетова е смешното.
Щего разбереш ама вече ще е късно.
Защо ти е да знаеш по кой кучета върви.
Само щети кажа че е набита на Костенските кучета.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #114 on: June 06, 2011, 10:35:52 AM »

За Тито са важни парите. lol
Аз от неговите НЯМАМ.И никога няма да имам ако ще  кучетата да свършат на света само неговите да останат пак няма да си взема.
Тошко малко да те светна.
Известното куче ТИТО давеше овцете на КАВЛАЦИТЕ  от Костенец и те данего трепат го продадоха на Рангел.Та от тоя вълк сега хващат сой.Е тетова е смешното.
Щего разбереш ама вече ще е късно.
Защо ти е да знаеш по кой кучета върви.
Само щети кажа че е набита на Костенските кучета.

Е това за парите,не е вярно,лично мога да гарантирам,ако е така от мен трябваше да е получил много,ама не.......... Е ти си ми казвал,че си карал кучка на Мангала и за това питам.......... Точно за това е тоз форум,за да разбират младите мераклий всичко,а това дет твърдиш за Тито ми звучи доста странно и смешно confused Има доста хора който са го виждали,нека и те разкажат....
А за кучката си питам,щот ти ми каза,ама не запомних и ми е инересно,запомних само,че има от Кашо и някаква кучка Кана (поправи ме ако греша)

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #115 on: June 06, 2011, 10:40:15 AM »

Не ме разбирайте погрешно,не защитавам никой и не нападам никой,но тази тема ме интересува и ми се ще да се изясни колкото може повече.......

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #116 on: June 06, 2011, 10:54:24 AM »

Искаш да кажеш,че фамилията,която е дала много от кучетата с който сега се работи е гледала вълк и е произвела вълк.......  no

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #117 on: June 06, 2011, 11:27:26 AM »

И все пак настоявам въпросния Пламен да даде доводи за свойте твърдения  hammer hammer hammer
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота naughty cheers!!!

Ще ги мериме като израснат  Wink

от кой кучета е това кутре confused
Познай... lol ама това е БОК не КК naughty cheers

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
dandi
Hero Member

« Reply #118 on: June 06, 2011, 11:48:32 AM »

ама това е БОК не КК
Личи му......по очите
Xaramiata
Jr. Member
**

« Reply #119 on: June 06, 2011, 15:08:24 PM »

Данди тука не си съвсем честна! то и в този форум има доста такива  eek очи  no
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Print