todor_govedarci
|
 |
« Reply #90 on: June 04, 2011, 20:00:23 PM » |
|
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота  !!!  Това не дава отговор на твърденията ти относно МАКК,р-к Тито и моя Тито4........ Но инак кат порасне ще го видим 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #91 on: June 04, 2011, 20:19:43 PM » |
|
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота  !!!  Ще ги мериме като израснат  За мен това е просто хоби а не бизнес раберете го това бре хора.Неискам да обиждам никого но наща порода си отива  .Моята цел е да се съхрани оригинала и породата да се признае от FCI но за съжаление явно няма как да стане,мн промити мозъци има :no:Съжелявам ако съм обидил някого но винаги ще се радвам на хора който показват хубави кучета 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #92 on: June 04, 2011, 20:25:04 PM » |
|
Пламене,това за нас не е бизнес(лично говоря за мен и Тодор) ако беше бизнес щяхме да омечкаряваме породата и да плюем на нея по този начин.......с ония 80 килограмовите..... 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #93 on: June 04, 2011, 20:27:04 PM » |
|
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота  !!!  Ще ги мериме като израснат  За мен това е просто хоби а не бизнес раберете го това бре хора.Неискам да обиждам никого но наща порода си отива  .Моята цел е да се съхрани оригинала и породата да се признае от FCI но за съжаление явно няма как да стане,мн промити мозъци има :no:Съжелявам ако съм обидил някого но винаги ще се радвам на хора който показват хубави кучета  А е това вече са приказки  Ако някой каже,че отглеждането на КК е бизнес ще се хиля доста  На всички тук ни е хоби и страст кучето и искаме да работим за запазването на старото КК като вид и работни качества (под всички визирам поне двама)..... Не си ме убидил,но просто се изказа доста неподготвен за кучето ми и пламнах яко  Това,че не го харесваш незначи,че не е типично куче и тн,но да не задълбавам повече 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #94 on: June 04, 2011, 20:28:28 PM » |
|
Пламене,това за нас не е бизнес(лично говоря за мен и Тодор) ако беше бизнес щяхме да омечкаряваме породата и да плюем на нея по този начин.......с ония 80 килограмовите.....  Айде пък и ти,бизнес е от който ще изкарваме не пари,а кеф на душата 
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #95 on: June 04, 2011, 20:47:01 PM » |
|
Пламене,това за нас не е бизнес(лично говоря за мен и Тодор) ако беше бизнес щяхме да омечкаряваме породата и да плюем на нея по този начин.......с ония 80 килограмовите.....  Айде пък и ти,бизнес е от който ще изкарваме не пари,а кеф на душата  Наздраве на всички и се надявам в бъдеще да бъдем конкуренти все пак  .Богатите хора си мерят пишките с апартаменти,коли,имоти и т.н. а пък ние сиромасите с това кой по хубаво животно ще извади :naughty:за това са тея форуми да се види кой какво е създал,поне според мен  ,няма да се обидя ако и на мен кажете че не съм прав в някой отношения :naughty:ще се радвам да поспорим 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #96 on: June 05, 2011, 13:27:25 PM » |
|
поздрави за Росен, пп Питал си един "съфорумец" Влади се казва, как се развива кучката която бях взел от теб.... след малко отивам при човека дето съм му я дал с "обяснение"- за да ти я снимам и ще ти я кача    пп чудех се защо ли вчера ме държа един час на телефона, Росене.... 
|
|
« Last Edit: June 05, 2011, 13:29:00 PM by kennel Kyurenitsa »
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #97 on: June 05, 2011, 13:41:01 PM » |
|
 надявам се да съм задоволил любопитството ти както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото... хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай"
|
|
|
|
|
|
|
Xaramiata
Jr. Member

|
 |
« Reply #98 on: June 05, 2011, 14:47:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #99 on: June 05, 2011, 14:53:19 PM » |
|
 надявам се да съм задоволил любопитството ти както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото... хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай" Как така  нали е от елитен развъдник, като тошковите 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #100 on: June 05, 2011, 14:54:50 PM » |
|
 надявам се да съм задоволил любопитството ти както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото... хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай" Как така  нали е от елитен развъдник, като тошковите  Учительо кажи си мнението,бъди мойта пътеводна звезда..........
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #101 on: June 05, 2011, 14:58:58 PM » |
|
 надявам се да съм задоволил любопитството ти както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото... хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай" Как така  нали е от елитен развъдник, като тошковите  Учительо кажи си мнението,бъди мойта пътеводна звезда.......... Нямам думи  МИНДИЛ 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #102 on: June 05, 2011, 15:00:36 PM » |
|
 надявам се да съм задоволил любопитството ти както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото... хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай" Как така  нали е от елитен развъдник, като тошковите  Учительо кажи си мнението,бъди мойта пътеводна звезда.......... Нямам думи  МИНДИЛ   нека бъде светлина,учителя каза МИНДИЛ 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #103 on: June 05, 2011, 15:02:45 PM » |
|
Не искам да се меся,но р-к Кюреница няма ли кръв от р-к Тито,основата не са ли кучета на Росен?
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #104 on: June 05, 2011, 15:06:15 PM » |
|
 надявам се да съм задоволил любопитството ти както ти казах разкарах я защото веднъж като усети миризмата на вълка и се скри в стадото... хората са казали ..."голям камък хвърли голяма дума не казвай" Как така  нали е от елитен развъдник, като тошковите  Учительо кажи си мнението,бъди мойта пътеводна звезда.......... Нямам думи  МИНДИЛ   нека бъде светлина,учителя каза МИНДИЛ  Тая светлина и теб те е озарила, но ти си с тъмни очила и не гледаш 
|
|
|
|
|
|
|
|