todor_govedarci
|
 |
« Reply #75 on: June 04, 2011, 17:24:07 PM » |
|
Тошко, ти като гледаш три кучета от около година, това правили те "кучкар"-разбирач  та стана толкоз компетентен  Вземи сравни някой кутрета, долу- горе на същата възраст от Ники и "мътилката" и си направи извода Нямаше да минем и без теб................... Къде чу и видя,аз да се наричам разбирач или кучкар?Някъде да изказах такова мнение? И вярвай ми не гледам от около година кучета  Ей пак са ви някакви мътилки из устата......... Кое му е мътното,че не е черно бяло,или че е по голо? Някъде провиснало може би? Или таз пуста маска,за която и каракитан обясни пак........ Не ви карам да го харесвате,ама да пишете такива измишльотини.......
|
|
« Last Edit: June 04, 2011, 17:25:02 PM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #76 on: June 04, 2011, 17:29:18 PM » |
|
Тошко, ти като гледаш три кучета от около година, това правили те "кучкар"-разбирач  та стана толкоз компетентен  Вземи сравни някой кутрета, долу- горе на същата възраст от Ники и "мътилката" и си направи извода Нямаше да минем и без теб................... Къде чу и видя,аз да се наричам разбирач или кучкар?Някъде да изказах такова мнение? И вярвай ми не гледам от около година кучета  Ей пак са ви някакви мътилки из устата......... Кое му е мътното,че не е черно бяло,или че е по голо? Някъде провиснало може би? Или таз пуста маска,за която и каракитан обясни пак........ Не ви карам да го харесвате,ама да пишете такива измишльотини....... А бре момче, гледаш ми се мераклия ама си инат  Що не си взе от Никивите кучета ами сега всички да те потдбиват 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #77 on: June 04, 2011, 17:31:07 PM » |
|
Тошко, ти като гледаш три кучета от около година, това правили те "кучкар"-разбирач  та стана толкоз компетентен  Вземи сравни някой кутрета, долу- горе на същата възраст от Ники и "мътилката" и си направи извода Нямаше да минем и без теб................... Къде чу и видя,аз да се наричам разбирач или кучкар?Някъде да изказах такова мнение? И вярвай ми не гледам от около година кучета  Ей пак са ви някакви мътилки из устата......... Кое му е мътното,че не е черно бяло,или че е по голо? Някъде провиснало може би? Или таз пуста маска,за която и каракитан обясни пак........ Не ви карам да го харесвате,ама да пишете такива измишльотини....... А бре момче, гледаш ми се мераклия ама си инат  Що не си взе от Никивите кучета ами сега всички да те потдбиват  Ама не избягвай темата,кажи кое му е по-точно мътното? Да инат съм и то голям,не ми пука кой какво говори,ама понякое време писва........... И що си мислиш,че нямам кучета от Николай?
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #78 on: June 04, 2011, 18:15:01 PM » |
|
Прилича на кавказки вълкодав  ако му беше резнал и другото ухо, баш щеше да го докараш  Ами на Николай кучетата не са като тези къде показваш, затова нямаш  И не се нерви толкова
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #79 on: June 04, 2011, 18:21:24 PM » |
|
|
|
« Last Edit: June 04, 2011, 18:24:16 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #80 on: June 04, 2011, 18:28:13 PM » |
|
Кой се спича  Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш  пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  Гледай си ги и им се радвай 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #81 on: June 04, 2011, 18:31:42 PM » |
|
Кой се спича  Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш  пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  Гледай си ги и им се радвай  Да точно,затова престани да даваш гнерални заключения кат незнаеш.......... А относно р-к Тито,няма какво да се говори,човека се е доказал за разлика от теб форумен всезнайко  И да ще ги гледам и ще ги показвам на пук на теб  и не отговори що така спичаш кат видиш Титово куче 
|
|
« Last Edit: June 04, 2011, 18:32:52 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #82 on: June 04, 2011, 19:20:18 PM » |
|
Кой се спича  Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш  пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  Гледай си ги и им се радвай  Да точно,затова престани да даваш гнерални заключения кат незнаеш.......... А относно р-к Тито,няма какво да се говори,човека се е доказал за разлика от теб форумен всезнайко  И да ще ги гледам и ще ги показвам на пук на теб  и не отговори що така спичаш кат видиш Титово куче  Еййй неможе да ти се угоди  Нали искаше мнение, пък сега да не искал:hmm: Момче ти не помниш и две минути бре  Верно, че Тито се е доказал първо при боковете а сега се доказва и при каракачанците  и ти какъв се явяваш, адвокат или пиар
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #83 on: June 04, 2011, 19:25:59 PM » |
|
Кой се спича  Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш  пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  Гледай си ги и им се радвай  Да точно,затова престани да даваш гнерални заключения кат незнаеш.......... А относно р-к Тито,няма какво да се говори,човека се е доказал за разлика от теб форумен всезнайко  И да ще ги гледам и ще ги показвам на пук на теб  и не отговори що така спичаш кат видиш Титово куче  Еййй неможе да ти се угоди  Нали искаше мнение, пък сега да не искал:hmm: Момче ти не помниш и две минути бре  Верно, че Тито се е доказал първо при боковете а сега се доказва и при каракачанците  и ти какъв се явяваш, адвокат или пиар Няма кво да кажеш и почва да пелтечиш  Искам мнения да,ама не догатки имаш нямаш кучета нзм си какво....... Чудиш се какво да напишеш с/у кучетата от р-к Тито.Никакъв не се явявам на Росен,Поне гледа кучета,а не седи из форумите да ръси акъл кат теб......просто ми е интересно що кат чуеш тито спичаш
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #84 on: June 04, 2011, 19:32:55 PM » |
|
Тодоре, млад си и се палиш лесно. А такива случаи са ти полезни - показват ти кое е зърното и кое плявата. С плявата що да се занимаваш - нея накъдето я духне вятъра, натам отива - природен закон! А зърното си остава на мястото, то е важното.  ПП А един мой професор казваше, че празните кратуни най-силно дрънчат. Ако погледнеш отстрани, наистина е забавно да слушаш празното дрънчене. 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #85 on: June 04, 2011, 19:38:55 PM » |
|
Тодоре, млад си и се палиш лесно. А такива случаи са ти полезни - показват ти кое е зърното и кое плявата. С плявата що да се занимаваш - нея накъдето я духне вятъра, натам отива - природен закон! А зърното си остава на мястото, то е важното.  ПП А един мой професор казваше, че празните кратуни най-силно дрънчат. Ако погледнеш отстрани, наистина е забавно да слушаш празното дрънчене.   имаш право rex  опитах да подмина,но не успях,опитах да слушам и да се забавлявам,но глупостта край няма...............
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #86 on: June 04, 2011, 19:41:36 PM » |
|
Кой се спича  Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш  пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  Гледай си ги и им се радвай  Да точно,затова престани да даваш гнерални заключения кат незнаеш.......... А относно р-к Тито,няма какво да се говори,човека се е доказал за разлика от теб форумен всезнайко  И да ще ги гледам и ще ги показвам на пук на теб  и не отговори що така спичаш кат видиш Титово куче  Еййй неможе да ти се угоди  Нали искаше мнение, пък сега да не искал  Момче ти не помниш и две минути бре  Верно, че Тито се е доказал първо при боковете а сега се доказва и при каракачанците  и ти какъв се явяваш, адвокат или пиар Няма кво да кажеш и почва да пелтечиш  Искам мнения да,ама не догатки имаш нямаш кучета нзм си какво....... Чудиш се какво да напишеш с/у кучетата от р-к Тито.Никакъв не се явявам на Росен,Поне гледа кучета,а не седи из форумите да ръси акъл кат теб......просто ми е интересно що кат чуеш тито спичаш Така се спичам, че не мога да си пия ракията  Айде със здраве, че изпуснах мача  Ти продължавай да си дрънкаш едно и също, някой пък може да ти отговори каквото искаш да чуеш  пп. Иначе си уцелил темата за мътилката, Браво....
|
|
« Last Edit: June 04, 2011, 19:43:00 PM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #87 on: June 04, 2011, 19:45:10 PM » |
|
Така се спичам, че не мога да си пия ракията  Айде със здраве, че изпуснах мача  Ти продължавай да си дрънкаш едно и също, някой пък може да ти отговори каквото искаш да чуеш  пп. Иначе си уцелил темата за мътилката, Браво.... Не извини ме ти знаеш,както кажеш така е  Искам да чуя само твойте мъдри слова пп. може да мечтаеш за такава мътилка 
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #88 on: June 04, 2011, 19:48:04 PM » |
|
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота  !!! 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #89 on: June 04, 2011, 19:53:48 PM » |
|
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота  !!!  Ще ги мериме като израснат 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
|