Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 04, 2025, 14:12:12 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Print  
Author Topic: Кучета с неясен произход  (Read 208864 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #75 on: June 04, 2011, 17:24:07 PM »

Тошко, ти като гледаш три кучета от около година, това правили те "кучкар"-разбирач  santa та стана толкоз компетентен   saddam Вземи сравни някой кутрета, долу- горе на същата възраст от Ники и "мътилката" и си направи извода  hmm
Нямаше да минем и без теб................... lol lol lol
Къде чу и видя,аз да се наричам разбирач или кучкар?Някъде да изказах такова мнение? И вярвай ми не гледам от около година кучета Wink Ей пак са ви някакви мътилки из устата......... Кое му е мътното,че не е черно бяло,или че е по голо? Някъде провиснало може би? Или таз пуста маска,за която и каракитан обясни пак........ Не ви карам да го харесвате,ама да пишете такива измишльотини.......
« Last Edit: June 04, 2011, 17:25:02 PM by todor_govedarci » Logged

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #76 on: June 04, 2011, 17:29:18 PM »

Тошко, ти като гледаш три кучета от около година, това правили те "кучкар"-разбирач  santa та стана толкоз компетентен   saddam Вземи сравни някой кутрета, долу- горе на същата възраст от Ники и "мътилката" и си направи извода  hmm
Къде чу и видя,аз да се наричам разбирач или кучкар?Някъде да изказах такова мнение? И вярвай ми не гледам от около година кучета Wink Ей пак са ви някакви мътилки из устата......... Кое му е мътното,че не е черно бяло,или че е по голо? Някъде провиснало може би? Или таз пуста маска,за която и каракитан обясни пак........ Не ви карам да го харесвате,ама да пишете такива измишльотини.......
А бре момче, гледаш ми се мераклия ама си инат  Wink Що не си взе от Никивите кучета ами сега всички да те потдбиват  lol
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #77 on: June 04, 2011, 17:31:07 PM »

А бре момче, гледаш ми се мераклия ама си инат  Wink Що не си взе от Никивите кучета ами сега всички да те потдбиват  lol
Ама не  избягвай темата,кажи кое му е по-точно мътното? Да инат съм и то голям,не ми пука кой какво говори,ама понякое време писва........... И що си мислиш,че нямам кучета от Николай?

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #78 on: June 04, 2011, 18:15:01 PM »

Прилича на кавказки вълкодав  Wink ако му беше резнал и другото ухо, баш щеше да го докараш  lol Ами на Николай кучетата не са като тези къде показваш, затова нямаш  santa И не се нерви толкова  santa
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #79 on: June 04, 2011, 18:21:24 PM »

Прилича на кавказки вълкодав  Wink ако му беше резнал и другото ухо, баш щеше да го докараш  lol Ами на Николай кучетата не са като тези къде показваш, затова нямаш  santa И не се нерви толкова  santa
lol lol lol
К.В.

Тито

приликата е очевидна lol Като видиш фамилия на дадено куче Тито и спичаш яко lol lol lol Що така?
А за това дали имам и дали нямам от на Николай lol lol lol както винаги знаеш  notworthynotworthy Ама братовчед ми има дъщеря на Шабан,кучката ми в Говедарци е по същата кръв кат на Николай,в леля ми също кучето е по същите.... Ако не вярваш питай Николай Wink
« Last Edit: June 04, 2011, 18:24:16 PM by todor_govedarci » Logged

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #80 on: June 04, 2011, 18:28:13 PM »

Кой се спича  confused Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш lol пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  lol Гледай си ги и им се радвай  cheers
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #81 on: June 04, 2011, 18:31:42 PM »

Кой се спича  confused Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш lol пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  lol Гледай си ги и им се радвай  cheers
Да точно,затова престани да даваш гнерални заключения кат незнаеш..........
А относно р-к Тито,няма какво да се говори,човека се е доказал за разлика от теб форумен всезнайко lol lol lol
И да ще ги гледам и ще ги показвам на пук на теб Wink
и не отговори що така спичаш кат видиш Титово куче lol
« Last Edit: June 04, 2011, 18:32:52 PM by todor_govedarci » Logged

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #82 on: June 04, 2011, 19:20:18 PM »

Кой се спича  confused Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш lol пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  lol Гледай си ги и им се радвай  cheers
А относно р-к Тито,няма какво да се говори,човека се е доказал за разлика от теб форумен всезнайко lol lol lol
Еййй неможе да ти се угоди  confused Нали искаше мнение, пък сега да не искал:hmm: Момче ти не помниш и две минути бре  lol Верно, че Тито се е доказал първо при боковете а сега се доказва и при каракачанците  biggrin и ти какъв се явяваш, адвокат или пиар  santa
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #83 on: June 04, 2011, 19:25:59 PM »

Еййй неможе да ти се угоди  confused Нали искаше мнение, пък сега да не искал:hmm: Момче ти не помниш и две минути бре  lol Верно, че Тито се е доказал първо при боковете а сега се доказва и при каракачанците  biggrin и ти какъв се явяваш, адвокат или пиар  santa
Няма кво да кажеш и почва да пелтечиш lol Искам мнения да,ама не догатки имаш нямаш кучета нзм си какво....... Чудиш се какво да напишеш с/у кучетата от р-к Тито.Никакъв не се явявам на Росен,Поне гледа кучета,а не седи из форумите да ръси акъл кат теб......просто ми е интересно що кат чуеш тито спичаш confused

rex
Hero Member

« Reply #84 on: June 04, 2011, 19:32:55 PM »

Тодоре, млад си и се палиш лесно.
А такива случаи са ти полезни - показват ти кое е зърното и кое плявата. С плявата що да се занимаваш - нея накъдето я духне вятъра, натам отива - природен закон! А зърното си остава на мястото, то е важното.  Wink
ПП А един мой професор казваше, че празните кратуни най-силно дрънчат. Ако погледнеш отстрани, наистина е забавно да слушаш празното дрънчене.  cheers

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #85 on: June 04, 2011, 19:38:55 PM »

Тодоре, млад си и се палиш лесно.
А такива случаи са ти полезни - показват ти кое е зърното и кое плявата. С плявата що да се занимаваш - нея накъдето я духне вятъра, натам отива - природен закон! А зърното си остава на мястото, то е важното.  Wink
ПП А един мой професор казваше, че празните кратуни най-силно дрънчат. Ако погледнеш отстрани, наистина е забавно да слушаш празното дрънчене.  cheers
notworthy имаш право rex  notworthy опитах да подмина,но не успях,опитах да слушам и да се забавлявам,но глупостта край няма...............

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #86 on: June 04, 2011, 19:41:36 PM »

Кой се спича  confused Виж сега на мен ми дреме дали имаш или нямаш lol пък Тито си е запазена марка -"С", за такива кауни като теб  lol Гледай си ги и им се радвай  cheers
Еййй неможе да ти се угоди  confused Нали искаше мнение, пък сега да не искалhmm Момче ти не помниш и две минути бре  lol Верно, че Тито се е доказал първо при боковете а сега се доказва и при каракачанците  biggrin и ти какъв се явяваш, адвокат или пиар  santa
Няма кво да кажеш и почва да пелтечиш lol Искам мнения да,ама не догатки имаш нямаш кучета нзм си какво....... Чудиш се какво да напишеш с/у кучетата от р-к Тито.Никакъв не се явявам на Росен,Поне гледа кучета,а не седи из форумите да ръси акъл кат теб......просто ми е интересно що кат чуеш тито спичаш confused
Така се спичам, че не мога да си пия ракията lol Айде със здраве, че изпуснах мача  Wink Ти продължавай да си дрънкаш едно и също, някой пък може да ти отговори каквото искаш да чуеш  lol

пп. Иначе си уцелил темата за мътилката, Браво....
« Last Edit: June 04, 2011, 19:43:00 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #87 on: June 04, 2011, 19:45:10 PM »

Така се спичам, че не мога да си пия ракията lol Айде със здраве, че изпуснах мача  Wink Ти продължавай да си дрънкаш едно и също, някой пък може да ти отговори каквото искаш да чуеш  lol

пп. Иначе си уцелил темата за мътилката, Браво....

Не извини ме ти знаеш,както кажеш така е notworthy Искам да чуя само твойте мъдри слова  notworthy

пп. може да мечтаеш за такава мътилка  Wink

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #88 on: June 04, 2011, 19:48:04 PM »

И все пак настоявам въпросния Пламен да даде доводи за свойте твърдения  hammer hammer hammer
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота naughty cheers!!!

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #89 on: June 04, 2011, 19:53:48 PM »

И все пак настоявам въпросния Пламен да даде доводи за свойте твърдения  hammer hammer hammer
Тошо ето ти един БОК(лук) като им викаш ти от мойта рота naughty cheers!!!

Ще ги мериме като израснат  Wink

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13
  Print  

Jump to: