todor_govedarci
|
 |
« Reply #60 on: June 03, 2011, 11:08:33 AM » |
|
А беше кавказка кръвта му,последно казаха московска 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #61 on: June 03, 2011, 11:16:20 AM » |
|
еми скоро може да е и петербургска 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #62 on: June 03, 2011, 11:18:49 AM » |
|
еми скоро може да е и петербургска  Ама само не разбирам едно,що тоя младеж не вземе да каже нещо а се смиши......... Кат си бабаит поне бъди докрая  Може би чака вожда да даде идея  Пламене говори бе давай факти,кое не ти харесва и кое му е миндилското,що се омълча? Да ти пусна ли снимка на още един "миндил"?Айде говори де............
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #63 on: June 03, 2011, 11:21:33 AM » |
|
Балчев още нищо не е казал  за това хаха
|
|
« Last Edit: June 03, 2011, 11:21:52 AM by Pagan_fire »
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #64 on: June 03, 2011, 11:28:27 AM » |
|
Колеги, не се връзвайте излишно на дежурните форумни кибици. Някои от тях хал хабер си нямат, но ги сърби езика да поплюват в група. Други са наясно за какво иде реч, но злобичката и завистта им е в излишък.
Жокерче: Мурлата от Якоруда бе с не по-малка изразена тъмна маска на лицето от Тито 4. Такава имаха и потомци и роднини на Мурлата. Гуджо на Суат е един от тях. Да сте чули въпросните форумни кибици да пишат че Мурлата или Гуджо са кавказци??
|
|
« Last Edit: June 03, 2011, 11:28:51 AM by KaraKitan »
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #65 on: June 03, 2011, 11:32:05 AM » |
|
Колеги, не се връзвайте излишно на дежурните форумни кибици. Някои от тях хал хабер си нямат, но ги сърби езика да поплюват в група. Други са наясно за какво иде реч, но злобичката и завистта им е в излишък.
Жокерче: Мурлата от Якоруда бе с не по-малка изразена тъмна маска на лицето от Тито 4. Такава имаха и потомци и роднини на Мурлата. Гуджо на Суат е един от тях. Да сте чули въпросните форумни кибици да пишат че Мурлата или Гуджо са кавказци??
Мисля,че този отговор на КараКитан трябва да се прочете от доста хора.
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #66 on: June 03, 2011, 11:36:30 AM » |
|
Тодор Говедарски, Pagan_fire, истинските кучкари или занимаващи се с животновъдство, не са из форумите, точно тук е парадокса с „разбиращите”.За ваше добро ви го казвам, ще свикнете да ги подминавате с лекота, а колкото по – рано направите това, толкова по- добре ще е за вас и за това, с което сте се захванали! До сега из форумите сдавят ли се за някое куче , почти единични са случайте, в които това е било оправдано и са вадени конкретни факти, които да потвърждават думите на едната или другата страна, инак всичко останало си е едно безпредметно джафкане…(„дай факти като много разбираш”, „покажи ти какво си произвел и тогава говори” и любимото ми е като започнете да си ги мерите „какъв мъж си ти”, „дай като мъже да се разберем”) Ето и KaraKitan ви го казва… не се постига нищо по този начин...
|
|
« Last Edit: June 03, 2011, 11:37:18 AM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #67 on: June 03, 2011, 19:48:46 PM » |
|
Да прав си за това  Но как да не се запали човек,като чете такива измишльотини написани от някой който преди месец е питал дали неговото куче е КК
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #68 on: June 03, 2011, 19:50:07 PM » |
|
Тодор Говедарски, Pagan_fire, истинските кучкари или занимаващи се с животновъдство, не са из форумите, точно тук е парадокса с „разбиращите”.За ваше добро ви го казвам, ще свикнете да ги подминавате с лекота, а колкото по – рано направите това, толкова по- добре ще е за вас и за това, с което сте се захванали! До сега из форумите сдавят ли се за някое куче , почти единични са случайте, в които това е било оправдано и са вадени конкретни факти, които да потвърждават думите на едната или другата страна, инак всичко останало си е едно безпредметно джафкане…(„дай факти като много разбираш”, „покажи ти какво си произвел и тогава говори” и любимото ми е като започнете да си ги мерите „какъв мъж си ти”, „дай като мъже да се разберем”) Ето и KaraKitan ви го казва… не се постига нищо по този начин...
 Имаш право,ама и аз съм си типично самоковче и няма как кръвта кипва 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #69 on: June 03, 2011, 19:50:53 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #70 on: June 04, 2011, 03:00:14 AM » |
|
Ейййййййй ама се умълча видния разбирач,скри се и се покри,чака да му подскажат  Нямаш ли собствено мнение и неможеш ли да го защитиш сам? До вчера пише,че искал да гледа КК,а от днес МАКК съсипали кучетата  Ето ти още едно съсипано куче от МАКК и взето от р-к Тито и на тая снимка можеш да поревеш.......... 
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #71 on: June 04, 2011, 13:18:44 PM » |
|
Ейййййййй ама се умълча видния разбирач,скри се и се покри,чака да му подскажат  Нямаш ли собствено мнение и неможеш ли да го защитиш сам? До вчера пише,че искал да гледа КК,а от днес МАКК съсипали кучетата  Ето ти още едно съсипано куче от МАКК и взето от р-к Тито и на тая снимка можеш да поревеш..........  Явно мн си се заблудил  Не чакам никого пич,просто ти гледам сейра как за една снимка вдигна цяла олелия  А относно МАКК никога не съм казвал че са съсипали кучетата  мисля че само си търсиш повод за интрига  .А относно кучетата за мен се делят на два типа-такива който ме кефят и такива който не ме кефят 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #72 on: June 04, 2011, 16:36:43 PM » |
|
Явно мн си се заблудил  Не чакам никого пич,просто ти гледам сейра как за една снимка вдигна цяла олелия  А относно МАКК никога не съм казвал че са съсипали кучетата  мисля че само си търсиш повод за интрига  .А относно кучетата за мен се делят на два типа-такива който ме кефят и такива който не ме кефят  И пак отклоняваме темата  Вдигам олелия не за снимката,а за изказването ти,че е миндил кучето! Каква интрига те гони я виж хубаво горе какво си писал дали кучето ти е КК и дали е "Истинско БОК" е на това се вика интрижка  И къде си писал за МАКК,че са съсипали кучетата,ето тук   Като гледам в какво ги превърнаха тези кучета чак ми реве  :'( Та чакам да кажеш защо ти се реве и защо е миндил 
|
|
« Last Edit: June 04, 2011, 16:37:42 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #73 on: June 04, 2011, 16:59:31 PM » |
|
Абе Пламене я ми кажи честно ти да не си нещо малоумен(не искам да те убидя)? Ще вдигам олелия за снимка която аз съм правил и качил във форума  Най-лесно ще е да се извиниш,не те карам да ми харесваш кучето,но да говориш врели некипели няма смисъл.... Това не те прави нито "разбирач" нито "кучкар" Кат изказваш мнение,бъди готов да го защитиш,а не да пелтечиш и да се чудиш кво става..........
|
|
« Last Edit: June 04, 2011, 17:01:17 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #74 on: June 04, 2011, 17:19:21 PM » |
|
Тошко, ти като гледаш три кучета от около година, това правили те "кучкар"-разбирач  та стана толкоз компетентен  Вземи сравни някой кутрета, долу- горе на същата възраст от Ники и "мътилката" и си направи извода
|
|
|
|
|
|
|
|