Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #45 on: January 30, 2011, 14:57:55 PM » |
|
Мн се извинявам че стана така,избързах и хоп...
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #46 on: January 30, 2011, 15:15:00 PM » |
|
Хаха няма за какво да се извиняваш  ще се радвам да споделяш тук развитието на твоя кутрак  и продължавай със качествените снимки,можеш ги! Надявам се да се виждаме по изложби и да се конкурираме със качествени снимки и най-важното-с отлични кучета! 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #47 on: January 30, 2011, 15:40:29 PM » |
|
Мн се радвам че тук има не само страхотни кучета ами и страхотни хора :clap:Ами на път съм да сбъдна мечтата си-да гледам Каракачански кучета,а дай боже и след време с мой приятели да регистрираме и такъв развъдник,но тепърва има мнооого да уча 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #48 on: January 30, 2011, 15:48:27 PM » |
|
Това за развъдника е и моя мечта,има много да видим и научим,ще ми е приятно да се запознаем на тазгодишните изложби(виж секцията: Изложби-датите,Велико Търново,София,Рожен и Струмяни. 
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #49 on: January 30, 2011, 19:29:01 PM » |
|
Ами пожелавам ти го колега. :notworthy:Аз се запалих по тези кучета благодарение на един колега във Вършец,по късно основите ми даде и Д.Балчев на който ще съм му благодарен цял живот 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #50 on: January 30, 2011, 19:37:25 PM » |
|
 Та на темата,ти успя ли да намериш някаква информация за кутрето ти,родители?
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #51 on: January 31, 2011, 18:54:11 PM » |
|
Майка му е една черно-бяла кучка,взета от овчари в Заножене,но са ми казвали че не е чиста КК .За баща му знам че е чисто КК,щтото е взето от един от хората който гледат КК във Вършец.Именно от майчина страна ме притеснява това кутре,за сега върви мн добре,както по характер така и по външен вид.През април ще го заведа в София,на една от изложбите и там специалистите да си кажат думата 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #52 on: April 04, 2011, 07:49:16 AM » |
|
Пиша отговор във връзка с публикация на Димитър Васев, от Дупнишкия клуб на МАКК, в форума bgdogs. Има неща които трябва да са достояние на хората и информацията трябва да бъде представена по коректен начин. Отговора ми се налага покрай некоректно представяне на кучето Мето от района на гр. Разлог. Както и неадекватното изказване на колегата Васев. Ето няколко снимки на въпросното куче, качеството е лошо за което се извинявам.    Преди доста време, развъдната комисия на МАКК се обединихме че при това куче се наблюдават силни отклонения от породния тип и негови потомци няма да бъдат вписани в племенната книга на МАКК. Оказа се че голяма част от наследници на това куче са в района на Дупница. В следствие на това, на Общо събрание проведено на 27.09.2009 г. беше представена информацията на членовете. В протокола от тогава е записано предложението на Управителния съвет - развъдниците (развъдчиците) в МАКК да предоставят кученца от кучила по избор на хората от гупата в Дупница. Като кученцата се дават безвъзмездно с цел да продължи развъдната работа на членовете в района. Така че няма никаква интрига, никаква идея за конкуренция, или нещо от сорта! Просто идеята беше да се окаже колегиална помощ.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #53 on: June 03, 2011, 07:22:05 AM » |
|
Здравейте.Преди няколко месеца мой приятел ми даде едно кутре с предлога че е каракачанско.Поради тая причина качвам няколко снимки с надеждата да разбера има ли поне малко истина в това негово твърдение.  Здравейте.Бих искал да зная дали това кутре има нещо общо с истинските БОК.Кутрето е на 6 месеца,майка му е взета от овчари  г-н Пламен Иванов: Абе мишок двуличен,погледни се какъв си долен и после се опитвай да усмиваш мое куче..... Кажи пред всички защо ти се плаче и какво са направили кучетата МАКК и по-точно р-кТито..... Бъди мъж и не чакай разни вождове видни да ти подсказват ;)Искам конкретно какво не ти харесва в кучето ми и бъди мъж и не овъртай като в другия форум 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #54 on: June 03, 2011, 09:58:26 AM » |
|
Време беше да си говорим истина,без любезности! Браво на Тодор,подкрепям го напълно! Къде е проблема на кучето ТИТО 4 Не един път се е писало за "маска" и за особенностите на костенските кучета. Разни подхвърляния за ТИТО 4 (основно него давам за пример,защото той ви е в устата). Айде веднъж за винаги да си го изясним и да се разберем.
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #55 on: June 03, 2011, 10:08:18 AM » |
|
Пламене,помниш ли как добре си говорихме с тебе и те подкрепих с това куче,което показваш,който иска нека види малко по-горе в постовете как сме си писали с тебе,не на лични,а в тая тема,ти беше доста кротък и те приех като един любознателен,търсещ,искащ човек..........ама може ли по-полека да го караш,не ми пука дали си взел куче от Балчев,залепил си се за него,лошо няма и аз имам хора на които вярвам повече от колкото на други,но не е правилно до скоро да си гледал куче с НЕЯСЕН ПРОИЗХОД,а днес някой да ти е казал една приказка,да си прочел "от тук-от там" и да се изказваш "ПРОФЕСОРСКИ" след като все още се учиш,разбираш ли ме правилно. Мисля,че Тодор много повече е видял и съм убеден в това,но той не е започнал масово из нета да изказва мнения като тебе!
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #56 on: June 03, 2011, 10:43:06 AM » |
|
Я, че интересни въпроси си задавате тука?! Може ли да започнете и да си отговаряте, защото "проблема" ме интересува, а вие поднасяте някакви нови аспекти. Съвсем сериозен съм: породността, даже чистопородността отдавна занимава много хора, в това число и умни... но щом има някакви спорове, значи не всичко още е чисто... и наистина има неща, за които си струва да си поговорим. Тодор Говедарски, един съвет от мен момче, не се пали толкова, нищо кой знае какво не е станало – навремто се изтрепваха за кражби на кучета, вие за една снимка ли сте… Сериозно сега – сравнително от скоро гледаш тези кучета,може би от малко по – дълго следиш нещата, мисля че ти е пределно ясно за какво става дума и все пак си избрал една от страните. Разбира се защитавай се, но пропорционално на атаката… (как го мраза тоя израз)Всеки има мнение(като изключим принадлежността на дадено къче, към дадена организация), не може да се чуват само суперлативи, не би било и нормално, и вместо да обсъждаем едно кутре, после да се тормозиш кой какво казал – остави го да порасне,” да се разлисти”, тогава ще видим кой крив и кой прав…
|
|
« Last Edit: June 03, 2011, 10:46:37 AM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #57 on: June 03, 2011, 10:59:11 AM » |
|
Я, че интересни въпроси си задавате тука?! Може ли да започнете и да си отговаряте, защото "проблема" ме интересува, а вие поднасяте някакви нови аспекти. Съвсем сериозен съм: породността, даже чистопородността отдавна занимава много хора, в това число и умни... но щом има някакви спорове, значи не всичко още е чисто... и наистина има неща, за които си струва да си поговорим. Тодор Говедарски, един съвет от мен момче, не се пали толкова, нищо кой знае какво не е станало – навремто се изтрепваха за кражби на кучета, вие за една снимка ли сте… Сериозно сега – сравнително от скоро гледаш тези кучета,може би от малко по – дълго следиш нещата, мисля че ти е пределно ясно за какво става дума и все пак си избрал една от страните. Разбира се защитавай се, но пропорционално на атаката… (как го мраза тоя израз)Всеки има мнение(като изключим принадлежността на дадено къче, към дадена организация), не може да се чуват само суперлативи, не би било и нормално, и вместо да обсъждаем едно кутре, после да се тормозиш кой какво казал – остави го да порасне,” да се разлисти”, тогава ще видим кой крив и кой прав…
Имаш право до някъде,но ми писна от някакви подхвърляния относно кучетата в МАКК и по-точно моя Тито! Искам да се изяснят нещата,искам конкретни факти,а не само празни приказки!До гуша ми дойде от "форумни кучкари"  Инак за паленето,опитвам да не го правя,ама пусто няма как да подмина изказвания на разни мишоци форумни....... А кучето започна да се доказва пред мен (и не само),има време ще се развие напълно, и ще видим кой крив кой прав.......... Но до тогава да говорим конкретно,а не само с някакви подхвърляния!
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #58 on: June 03, 2011, 11:01:07 AM » |
|
Време беше да си говорим истина,без любезности! Браво на Тодор,подкрепям го напълно! Къде е проблема на кучето ТИТО 4 Не един път се е писало за "маска" и за особенностите на костенските кучета. Разни подхвърляния за ТИТО 4 (основно него давам за пример,защото той ви е в устата). Айде веднъж за винаги да си го изясним и да се разберем.
Владо няма кой какво да каже,само едната маска им е в устата и за нея се държат,ама пусто и тя изсветляа,после за какво ли ще се хванат  Чувал е Пламен "костенски кучета",ама дали е виждал..........
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #59 on: June 03, 2011, 11:04:04 AM » |
|
Ariman както винаги уравновесява нещата и се радваме,че се включва,защото темата е важна,интересна,ние просто решихме да споменем коментарите от други форуми,момчето се обиди,нормално,реагира малко остро това е вярно,но не мисля,че е грешно,та нали така се раждала истината,но моето лично мнение е,че ние(аз или Тодор или Ти аримане не можем да спорим с Пламен) човека е решил да гледа "онези другите" от другата страна на барикадата,нека си ги гледа,живи и здрави да са,но ние не се интересуваме от техните кучета,мисля,че не е необходимо да ни обсъждат нашите. Да тръгна ли да броя колко се е изписало за костенските и за маските и т.н. доктора е казал всичко,но ние го повтаряме и потретваме до изтъркване. Държа на този форум и на доста от хората,които го правят да върви,нека има и малко подобни "младежки избухвания" и за "кавказката кръв" на ТИТО 4 и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
|