todor_govedarci
|
 |
« Reply #90 on: April 26, 2016, 17:44:32 PM » |
|
На тези, които по-късно се вляха в развъдника е свирено, но на тези произведени при теб Тошко, какво наложи премахването и на двете уши?
Не ми допадаха самите уши и как стоят,а и тия кучета поне според мен така по им отива.
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #91 on: April 26, 2016, 20:02:34 PM » |
|
На тези, които по-късно се вляха в развъдника е свирено, но на тези произведени при теб Тошко, какво наложи премахването и на двете уши?
Не ми допадаха самите уши и как стоят,а и тия кучета поне според мен така по им отива. Някъде бях писал че Господ хубаво е отървал повечето от тоя джинс от опашките, ама по хубаво би било да ги отърве от ушите! А иначе са ми любими въпреки този "скандален" недостатък!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #92 on: April 26, 2016, 21:54:16 PM » |
|
Благодаря за искрения отговор Тошко! По-трудният вариант намсето теслата, който ще се разтегли във времето, но който е ѝ правилния е чрез селкция тези недостатъците да бъдат парирани, опитай и него. Александър, в кръга на шегата казвам - да не реши твоя Господ да ги изправи само. 
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #93 on: April 27, 2016, 04:40:19 AM » |
|
Благодаря за искрения отговор Тошко! По-трудният вариант намсето теслата, който ще се разтегли във времето, но който е ѝ правилния е чрез селкция тези недостатъците да бъдат парирани, опитай и него. Александър, в кръга на шегата казвам - да не реши твоя Господ да ги изправи само.  Разбира се,че ще се опитам да ги "поправя" ушите със селекция,но по-важно е да запазя излъчването и характера на тоз сой 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #94 on: April 27, 2016, 18:35:19 PM » |
|
Благодаря за искрения отговор Тошко! По-трудният вариант намсето теслата, който ще се разтегли във времето, но който е ѝ правилния е чрез селкция тези недостатъците да бъдат парирани, опитай и него. Александър, в кръга на шегата казвам - да не реши твоя Господ да ги изправи само.  Никое произведено от мен куче не е изправяло ушите! Иначе имам опит с правоухи произведени от разни селекционери. Само дето Тошко не е от тях! Относно тънкия ти намек към Кашовци- всеки има право да харесва и гледа каквото си ще. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВАТ ДА НЕ ГИ ГЛЕДА! Та така, все в кръга на шегата... 
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #95 on: April 28, 2016, 06:35:36 AM » |
|
|
|
|
|