Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 16, 2025, 11:19:57 AM

Login with username, password and session length

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: страхливо куче  (Read 23398 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sateto
Newbie
*

« on: April 01, 2011, 17:40:28 PM »

Здравейте имам КК койато е на 10-месеца но е много страхлива и незнам на какво се далжи това нито е бита нито и е посягано,идва само при мен и майками все пак се грижим само аз и тя за нея.от другите в къщата бяга а когато доиде някои савсем непознат за нея си влиза в къщата и не се показва дори докато не си тръне.Мола ви кажете какво да правя направо откачам...........някой имал ли е подобен проблем...........
nikolai
Newbie
*

« Reply #1 on: April 01, 2011, 18:23:33 PM »

здравей аз сам от елхово и имам кк моето е на 5 месеца но не се страхува но аз постояно го окуражавам  пробвай и ти cheers
sateto
Newbie
*

« Reply #2 on: April 01, 2011, 19:05:32 PM »

и как по точно го окоражаваш?
 cheers
nikolai
Newbie
*

« Reply #3 on: April 02, 2011, 09:41:28 AM »

po 4esti razxodki i da e sred xora i ku4eta ne i pozvolqvai da se krie pokajii 4e nqma ni6to stra6no govori i.
nikolai
Newbie
*

« Reply #4 on: April 02, 2011, 09:45:24 AM »

predpolagam 4e 6te svikne s vremeto uspex .pi6i dali ima podobrenie i posni nqkoq snimka Wink
Светла
Sr. Member

« Reply #5 on: April 09, 2011, 17:08:08 PM »

Ако това може да помогне
http://bestfellows.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%87-%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE/

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
nikolai
Newbie
*

« Reply #6 on: April 18, 2011, 19:06:30 PM »

kak e ima li podobrenie ili vse taka
einj
Newbie
*

« Reply #7 on: November 03, 2011, 16:48:31 PM »

Здравейте,имам куче на годинка и противно на това,което пишете тук,става мноого злобен,нормално ли е това или трябва да се притеснявам....по принцип ме слуша мноого,ама като жиде непознат и превърта no
dogie_karakachan
Newbie
*

« Reply #8 on: November 03, 2011, 17:42:18 PM »

Еинж, къде го вижда това непознато лице кучето ти - на собствена територия, само с тебе ли навън, моля те дай по конкретни ситуации за да ти дам съвет! По принцип от година нататъка се изгражда реалния характер, така че има още време! Моля ге дай ми точни реакции на воето куче и къе ги получава и присъстват ли други лица по време на реакциите, за да ти дам съвет! Ако пък решиш и имаш възможност заведи го на втеринар, той да те ориентира за специалист! А и още ми кажи, в блок ли живееш или къща?? Извинявай зо личните въпроси но ако ми кажеш още фактори мога да ти помогна доста успешно! smile
einj
Newbie
*

« Reply #9 on: November 03, 2011, 18:17:33 PM »

В къща живея,а кучето в клетка,не е вързано,когато дойде непознат в двора чак започва да гризе мрежата,превърта и спира да ме слуша в този момент,а и когато го разкарвам започна да се изправя чак и да се спуска,но като го разхождам,не се спуска по свободно движещи се хора,а по тези с колелета,тези с други ку4ета направо едвам го удържам  no и когато ходим на ветеринар го връзвам с един колан за муцъната ,че и доктора заглежда на беля......Благодаря предварително за съвета cheers
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #10 on: November 04, 2011, 06:29:34 AM »

Здравейте,имам куче на годинка и противно на това,което пишете тук,става мноого злобен,нормално ли е това или трябва да се притеснявам....по принцип ме слуша мноого,ама като жиде непознат и превърта no
Ти какво гледаш КК или Лабрадор?Нормално е да е с характер и към непознати да е агресивен ;)Според мен важното е да можеш да го контролираш и към семейството ти и теб да е мил и кротък като агне ;)Според мен няма от какво да се притесняваш,просто трябва с малко по-твърда ръка да работиш с него,за да знае кой е шефа cheers

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
einj
Newbie
*

« Reply #11 on: November 04, 2011, 09:15:45 AM »

Ти какво гледаш КК или Лабрадор?Нормално е да е с характер и към непознати да е агресивен ;)Според мен важното е да можеш да го контролираш и към семейството ти и теб да е мил и кротък като агне ;)Според мен няма от какво да се притесняваш,просто трябва с малко по-твърда ръка да работиш с него,за да знае кой е шефа cheers
Няма как да го опиша с думи (сигурно трябва да се види) в момент на агресия,превърта играта,притеснявам се от това,че тогава немога да го контролирам,в такъв момент го хващам за кожата,дърпам го,ама няма спиране не се успокоява,докато не изчезне дразнителя за него....Дано с възраста да улегне и приема по спокойно нещата.....
Pages: [1]
  Print  

Jump to: