Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 16:29:51 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 7 8 [9]
  Print  
Author Topic: Национална изложба на Каракачански кучета - Пловдив 2014.  (Read 100131 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #120 on: March 19, 2014, 20:08:07 PM »

сега остава да се включат и други хора със снимки за да допълнят работата на Вано ,който беше запретнал здраво ръкави и се е постарал доста ,както всеки път го прави със надписването на кучетата и подредбата по класове  cheers
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #121 on: March 19, 2014, 20:30:37 PM »

Наистина браво и благодарност на Вано за усилната и изпипана работа!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #122 on: March 20, 2014, 20:25:47 PM »

Не бе ти сигурно ще намериш и би могъл да я снимаш и ние да я видим. Все си мисля, че има отделна тема за обяви. Също има телефони на развъдниците и ми се струва по-правилно да се използват тези начини за намиране на куче, отколкото обява "търси" в темата изложби, или греша? confused

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
rango
Newbie
*

« Reply #123 on: March 21, 2014, 05:37:26 AM »

ами този човек има обява в продавалника от 2-3 месеца ,и като гледам още търси,а секция ''обяви'' е много посна в този форум,може би щот всеки се прави че не го вълнува търговията,но в деиствителност по-голямата част от развъдниците държат на нея,според мен трябва всеки които има за продаване кучета да си публикува обява без да му пука кои какво ще каже,знам че мнението ми не е за тук ако прецените  го изтриите.
vano
Guest
« Reply #124 on: March 21, 2014, 07:39:30 AM »

ами този човек има обява в продавалника от 2-3 месеца ,и като гледам още търси,а секция ''обяви'' е много посна в този форум,може би щот всеки се прави че не го вълнува търговията,но в деиствителност по-голямата част от развъдниците държат на нея,според мен трябва всеки които има за продаване кучета да си публикува обява без да му пука кои какво ще каже,знам че мнението ми не е за тук ако прецените  го изтриите.
[/quotе]

Точно това е неразбирането. Ако този човек наистина търси породисто куче, той ще се поинтересува - къде, какво се произвежда. Ще го интересуват линии, работни качества или ако щеш екстериорни такива. Ще види в кой развъдник има кучета, каквито му допадат. Ще осъществи контакт с развъдчици и ще разбере за плановете им. Така написана обявата ще стои и години. Какво значи търся бежова или шарена каракачанка???

Ми в последните 2-3 месеца от както той си търси, дори и в този форум има обявени поне 2-3 кучила. Но развъдчиците си ги обявяват в собствените теми на развъдници, а не в "обяви". Не знам под бежови какво разбира, но имаше и рижи кутрета, които се предлагаха (ако става въпрос за такива).

Ако повечето от тук регистрираните развъдчици ги вълнуваше основно търговията, досега да са му набутрали бежова каракачанка.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #125 on: March 21, 2014, 08:54:00 AM »

и баща Wink

Между другото коя е майката на Пламена и Гриво?
Ако правилно съм разбрал майката е по Тито и пчелинеца,но по-добре д-р Вучков да каже,за да няма грешки и недоразумения Wink

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #126 on: March 21, 2014, 09:04:59 AM »

Майката на Пламен е дъщеря на Караман. Данните са подадени от Рангел Борисов. Пламен го помня като кутрак на 4 - 5 месеца. Беше сам в кучилото мисля. Спомням си че беше изключително дългокосмест, както е сега в момента сина му Гриво, който е при Гошо.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #127 on: March 21, 2014, 09:07:53 AM »

Майката на Пламен е дъщеря на Караман. Данните са подадени от Рангел Борисов. Пламен го помня като кутрак на 4 - 5 месеца. Беше сам в кучилото мисля. Спомням си че беше изключително дългокосмест, както е сега в момента сина му Гриво, който е при Гошо.
Вано пита за майката на Пламена и Гриво :-) Но и това инфо е интересно  cheers

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #128 on: March 21, 2014, 10:43:05 AM »

Wink

vano
Guest
« Reply #129 on: September 11, 2014, 16:23:25 PM »

Wink

Коя е тази кучка?
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #130 on: September 12, 2014, 08:00:11 AM »

На мен много ми прилича на Рангел във физиономията smile

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #131 on: September 12, 2014, 08:29:48 AM »

Това трябва да е майката на Пламена Тито Smiley която е дъщеря на пчелинеца,затова и прилича на Рангел Smiley

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #132 on: September 12, 2014, 08:38:44 AM »

Името и е Канджа Тито.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #133 on: September 12, 2014, 10:05:31 AM »

Това трябва да е майката на Пламена Тито Smiley която е дъщеря на пчелинеца,затова и прилича на Рангел Smiley

Физиономията и е страхотна, друго не знам cheers

П.П. Д-ра каза, че майката на Пламен е дъщеря на Караман, да не става въпрос за различни кучки? Или и майката на Пламен и тази на Пламена са щерки на Караман  confused
« Last Edit: September 12, 2014, 10:08:57 AM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #134 on: September 12, 2014, 10:08:08 AM »

Същата е, произведена от Рангел Борисов и беше известно време при Вергил Мураров. От тогава са и снимките и.
Pages: 1 ... 7 8 [9]
  Print  

Jump to: