Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 23:19:43 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 29 30 [31]
  Print  
Author Topic: Развъдник "МУРГАШ" - фотопредставяне  (Read 228546 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
МУРГАШ
Full Member

« Reply #450 on: January 23, 2013, 19:09:08 PM »

Гари x Емона

МУРГАШ
Full Member

« Reply #451 on: January 28, 2013, 19:04:57 PM »

Канджа Мургаш - 10 месеца

Левски
Sr. Member

« Reply #452 on: January 28, 2013, 20:50:12 PM »

хубава мутра clap clap clap
МУРГАШ
Full Member

« Reply #453 on: February 20, 2013, 19:03:08 PM »

Атила x Черита

АРДА

АРКАН

АТИЛА

ГАЛА

ГАРИ

ИРИДА

ЙОАНА

МУРГАШ
Full Member

« Reply #454 on: February 20, 2013, 19:06:29 PM »

aikarat
Jr. Member
**

« Reply #455 on: February 21, 2013, 17:52:03 PM »

clap
georgimonev
Newbie
*

« Reply #456 on: June 03, 2013, 16:07:23 PM »

Позволявам си да пиша във фотогалерията на развъдник "Мургаш" с идеята да предпазя от измама бъдещите купувачи на малки кучета от Красимир Динов. Регистрирах се във форума с намерението да купя малко куче, бях сигурен, че титулярите на развъдниците са точни хора и може да се разчита на тях.
При телефонен разговор с Красимир Динов разбрах, че има малки кучета от връзката Атила и Гала. Каза ми, че, за да ми запази куче, трябва да му пратя 50 лв капаро по пощата. Аз се съгласих, но вместо по пощата, вдигнах се от Благоевград до Челопечене и му ги дадох на ръка. Дадох капаро за куче, което беше на две седмици. Тъй като не можех да го взема на четиресетия ден, го помолих да го гледа още десетина дни, той се съгласи. Обаждах му се няколко пъти преди да взема кучето и той казваше, че всичко е наред с кутрето. Междувременно си бях взел отпуск (това беше причината да не го взема на 40-тия ден) и се бях подготвил да го гледам на вилата. В деня преди да отида да си взема кучето се обаждам на въпросния господин и той ми казва, че кучето е било откраднато. Нали разбирате, че това звучи смешно, тъй като зная, че той има двор с повече от 10 кучета, а пък и малкото живееше с майката. Попитах го "И сега какво ще правим?" и отговорът му беше: "Ела да си избереш друго куче от връзката Гари и Йоана". От въпросния човек вече не желая да взимам куче, тъй като не му вярвам повече. Аз отказах друго куче, тогава той обеща да ми върне капарото. Оттогава мина близо месец. Няколко пъти му се обаждам, казва "Да, да, ще ги пратя, аз за 50 лева ли съм". Впоследствие вече взе и да не си вдига телефона. Халал да са му тези 50 лева, не му ги искам повече, но се учудвам как може човек да падне толкова ниско.
Pages: 1 ... 29 30 [31]
  Print  

Jump to: